Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Συννεφιά 22 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Άνοιξε ο δρόμος για τις προσλήψεις στην ΕΡΤ

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 22.09.2010 | 10:18
Πρώτη δημοσίευση: 22.09.2010 | 10:10

 
Πριν από δύο μέρες εγκρίθηκε –επιτέλους!- από το υπουργείο Οικονομικών η απόφαση για την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού για την ΕΡΤ.

Οι 700 συμβάσεις θα είναι ορισμένου χρόνου και διάφορων ειδικοτήτων με σκοπό κυρίως να στελεχωθούν οι εκπομπές για το πρόγραμμα της κρατικής τηλεόρασης της σεζόν.
 
Ο λόγος τώρα είναι στη διοίκηση της ΕΡΤ που πρέπει να εκδώσει ανακοίνωση ώστε οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τις αιτήσεις τους.
 
Με ανακοίνωσή της μάλιστα η ΠΟΣΠΕΡΤ «πιέζει» τη διοίκηση της ΕΡΤ να προβεί άμεσα στις απαιτούμενες ενέργειες για να εξομαλυνθεί –όπως αναφέρει χαρακτηριστικά- η λειτουργία στην κρατική τηλεόραση.
 
Η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ αναφέρει:
 
 
«Με την απόφαση 2/58755/0020/20-09-2010 του Υπουργείου Οικονομικών - Γενικής Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής εγκρίθηκε η πρόσληψη 700 (επτακοσίων) ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων στην ΕΡΤ Α.Ε. με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση υπηρεσιακών αναγκών και η δαπάνη μισθοδοσίας τους θα βαρύνει την ΕΡΤ Α.Ε.
 
Μετά την παραπάνω απόφαση περιμένουμε άμεσα την διοίκηση της ΕΡΤ να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ώστε το συντομότερο δυνατό να στελεχωθούν οι υπηρεσίες και να εξομαλυνθεί η λειτουργία της ΕΡΤ.»
 
 
Αναμένουμε λοιπόν να δούμε πότε η διοίκηση της ΕΡΤ θα «προβεί στις απαραίτητες ενέργειες» καθότι τον τελευταίο καιρό οι ευθύνες της καθυστέρησης αποδίδονταν στο αρμόδιο υπουργείο που καθυστερούσε να πάρει την απόφαση. Τώρα όμως…;
 

Tags: ΕΡΤ


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Γκάφα ολκής της ΕΡΤ! Καμμένος ετών... 107! [vid] Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Γκάφα ολκής της ΕΡΤ! Καμμένος ετών... 107! [vid]
  2. Γονείς προσοχή: Νέα επιβλαβής «μόδα» για τα παιδιά στα social media – Η «πρόκληση της γόμας» [pic, vid] Γονείς προσοχή: Νέα επιβλαβής «μόδα» για τα παιδιά στα social media – Η «πρόκληση της γόμας» [pic, vid]
  3. Survivor: Απίστευτο κύμα αγάπης στα social media για τον Γιώργο Αγγελόπουλο! Survivor: Απίστευτο κύμα αγάπης στα social media για τον Γιώργο Αγγελόπουλο!
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook