Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Απέκλεισαν την Κουμουνδούρου και κρέμασαν πανό [pics, vid]

Απέκλεισαν την Κουμουνδούρου και κρέμασαν πανό [pics, vid]

Δεν είχαν καλά καλά… ξυπνήσει από την ολονυχτία για την καταμέτρηση των ψήφων της νέας Κεντρικής Επιτροπής μετά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ όταν όσοι βρίσκονταν το πρωί της Δευτέρας (17.10.2016) δέχτηκαν… επισκέψεις. Ήταν τα μέλη της ΕΤΙΤΑ και δημοσιογράφοι, άνθρωποι που κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι μετά το “μαύρο” στα κανάλια.

Οι εργαζόμενοι που κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο καλούν τον υπουργό Επικρατείας να πάρει πίσω τον “απαράδεκτο νόμο που κλείνει τα κανάλια και ρίχνει μαύρο στις ζωές μας”. Δημοσιογράφοι και τεχνικοί άνοιξαν πανό που έγραφε “το μαύρο δεν έχει αποχρώσεις” και είδαν ισχυρή αστυνομική δύναμη θα στέκεται μπροστά στην είσοδο.

Σε πλακάτ είχαν γράψει επίσης το σύνθημα “Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία”, ενώ την… τιμητική του είχε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

Εκπρόσωποι της ΕΤΙΤΑ και των δημοσιογράφων είχαν συνάντηση με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που τους υποσχέθηκαν ότι θα πιέσουν την κυβέρνηση ώστε να μη γίνει καμία κίνηση και να μην κατατεθεί καμία (άλλη) τροπολογία για τα κανάλια, όπως έγινε από τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά την περασμένη Παρασκευή και με παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, αποσύρθηκε.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύτηκε να πιέσει τους υπουργούς και αυτούς που πήγαν να μας κάνουν την τρίπλα την περίεργη, που τη Δευτέρα στο Μαξίμου μας έλεγαν όλοι μαζί και την Παρασκευή πήγαν να μας κλείσουν, μας τη φέρανε, να μη γίνει καμία κίνηση τροπολογία, καμία κίνηση, πριν γίνει η τριμερής» είπε ένας από τους εκπρόσωπους των εργαζομένων.

Δείτε τι δήλωσαν οι εκπρόσωποι των συγκεντρωμένων μετά τη συνάντηση με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε