Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Από στιγμή σε στιγμή η τελική απόφαση των εργαζομένων στο ALTER

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Γενική Συνέλευση των δημοσιογράφων του ALTER με την συντριπτική πλειοψηφία να τάσσεται υπέρ της Επίσχεσης εργασίας κάτι που θα έχει αποφασιστεί έως τις 16.00 όποτε και πρέπει να έχουν συλλεχθεί οι υπογραφές.

Απ’ την πλευρά τους οι τεχνικοί έχουν ήδη αποφασίσει την επίσχεση και έτσι δεν πρόκειται το βράδυ να βγει στον αέρα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Λίγη ώρα νωρίτερα εξέπνευσε το τελεσίγραφο και παρά το γεγονός ότι ο γενικός διευθυντής του σταθμού κ. Κοσμόπουλος είχε υποσχεθεί πλήρη καταβολή των δεδουλευμένων μαζί με το δώρο του Πάσχα, τελικά δόθηκε το δώρο και ένα ποσοστό της τάξης του 20% από έναν και μόνο μισθό!

Οι πληροφορίες μας λένε πως αυτές οι κινήσεις έγιναν στις τράπεζες ALPHA και Πειραιώς και όσον αφορά στην τελευταία «Το χέρι έβαλαν στην τσέπη οι ιδιοκτήτες και όχι η τράπεζα, όπως ίσως υποθέσουν κάποιοι».

Το συνολικό ποσό που έχει κατατεθεί είναι 700.000 € από τα οποία τα 400.000 € προέρχονται από τη μη δέσμευση κεφαλαίου της εταιρείας από το υπουργείο οικονομικών.

Το κλίμα αυτή την ώρα στην γενική συνέλευση είναι ιδιαίτερα τεταμμένο, ενώ είναι πολύ πιθανό αύριο να πέσει και «μαύρο» στον αέρα του καναλιού, κάτι που θα σημάνει και την οριστική ταφόπλακα στην τηλεοπτική ιστορία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.zappit.gr

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε