Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Από τα βραβεία του MTV στο Los Angeles, κατευθείαν στο ZAPPIT! Ο Γιώργος Σατσίδης ζωντανά μας τα λέει ΟΛΑ σήμερα στις 14:00!

Από τα βραβεία του MTV στο Los Angeles, κατευθείαν στο ZAPPIT! Ο Γιώργος Σατσίδης  ζωντανά μας τα λέει ΟΛΑ σήμερα στις 14:00!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 13.09.2012 | 08:43
Πρώτη δημοσίευση: 10.09.2012 | 17:00

Ο μοναδικός Έλληνας δημοσιογράφος που βρέθηκε στις παρέες των ξένων σούπερ σταρ και πήρε συνέντευξη από τους περισσότερους για την εκπομπή του στο MTV,έρχεται σε ένα live chat σήμερα στις 14:00!Αγκαλιές που πολλοί...ζηλεύουν!Για μία ώρα, ο Γιώργος Σατσίδης θα βρίσκεται ζωντανά στο στούντιο του ZAPPIT και θα μας μιλήσει για τους διάσημους τους οποίους συνάντησε στο Los Angeles ! O παρουσιαστής που έχει καταφέρει να αποσπάσει μοναδικές αποκλειστικότητες όλα αυτά τα χρόνια, μας αποκαλύπτει τα μυστικά του και θα μοιραστεί με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, αλλά και όλους τους αναγνώστες-θεατές του ZAPPIT, φωτογραφίες και νέα από τα βραβεία του MTV και όχι μόνο...!Πέρυσι, φιλοξένησε στην εκπομπή του στο MTV, πολλούς ξένους, αλλά και Έλληνες του καλλιτεχνικού-τηλεοπτικού στερεώματος και θα μας πει, τις εντυπώσεις τους, που πολλές φορές δεν μπορούν να καταγραφούν στην κάμερα...

Στείλτε μας τις ερωτήσεις που θέλετε να κάνετε στον Γιώργο Σατσίδη στο zappitnow@gmail.com  

Θα απαντήσει σε όλα !

Σήμερα από τις 14:00 ως τις 15:00 αποκλειστικά στο ΖΑPPIT!
Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο