Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Αποκάλυψη Γουίλι για το Survivor! Το άγνωστο παρασκήνιο!

Αποκάλυψη Γουίλι για το Survivor! Το άγνωστο παρασκήνιο!

Μπορεί να φαινόταν αυτονόητο ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο, αλλά πλέον υπάρχει και η επίσημη παραδοχή από τον Γουίλι Καλβουρτζή για το Survivor.

Καλεσμένοι στην εκπομπή Survivor Panorama ήταν ο Γουίλι και ο γνωστός τραγουδιστής Βαλάντης. Ο πρώην παίκτης αποκάλυψε παρασκήνιο από το παιχνίδι, που μέχρι τώρα δεν ξέραμε. “Τους είχα πει ό,τι ήξερα”, αποκάλυψε ο Γουίλι, πρώην παίκτης του Survivor, μετά από ερώτηση της Ελεονώρας Μελέτη.

“Τούς είπες τι συμβαίνει έξω να έχουν μια ιδέα και πρόσεξες αν είχαν κάποια αλλαγή μετά στη συμπεριφορά τους;”, ρώτησε η Ελεονώρα Μελέτη. Δείτε τι δήλωσε ο Γουίλι.

“Ναι, τους είχα ενημερώσει αλλά ήταν πολύ μικρό το φάσμα των ημερών, ήταν μόλις δέκα μέρες. Είχε γίνει κάποιος ντόρος, τότε είχε αρχίσει το παιχνίδι να παίρνει τα πάνω του. Τους ενημέρωσα όλους κανονικά τι συμβαίνει έξω. Συγκεκριμένα, μετά το συμβούλιο που ήμασταν στη βάρκα, με ρώτησαν όλοι τι γίνεται έξω, τους είπα ακριβώς περί τίνος πρόκειται. Τούς είχα πει σχεδόν ό,τι ήξερα. Αλλαγή στη συμπεριφορά δεν είχα προσέξει. Από τους Διάσημους ο μόνος που είχε έρθει να με ρωτήσει ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος, κανένας άλλος“, δήλωσε ο πρώην παίκτης του Survivor.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Και συνέχισε τις αποκαλύψεις: “Πριν το συμβούλιο με έπιασε σε μια γωνία και γυρνάει και μου λέει τι λένε έξω για μένα, λένε καλά πράγματα; Και του είπα άσε Γιώργο λένε τα χειρότερα και μαζεύτηκε ο καημένος μου λέει αλήθεια λες; Και του λέω όχι μια χαρά τα πας συνέχισε έτσι. Ήρθε με λίγο φόβο να με ρωτήσει, τον έβλεπα πως ήθελε αλλά δεν ερχόταν, αλλά εντάξει σε κάποια φάση ήρθε”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Κούρνιασε στην αγκαλιά της Βαλαβάνη ο Ντάνος [vid]

Survivor: Οι νέοι κανόνες και ο Ντάνος με τα κορίτσια του! [vids]

Τρέιλερ Survivor 20/6: Τα πράγματα σοβαρεύουν και τα έπαθλα δεν έχουν προηγούμενο

Survivor: Στηρίζει Ντάνο η “μπουλντόζα”! Το μήνυμα της Παπαδοπούλου!

Survivor: Γκριμάτσες μαχητών, αξία ανεκτίμητη! Ήρωας ο Ντάνος!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε