Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 24 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Αποκλειστικό: Ένα βήμα πριν την παρουσίαση στο TOP CHEF

Γρηγόρης Μελάς |
Αποκλειστικό: Ένα βήμα πριν την παρουσίαση στο TOP CHEF
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 15.09.2010 | 13:02
Πρώτη δημοσίευση: 15.09.2010 | 13:02

Αρνήθηκε προτάσεις σε άλλο κανάλι για να είναι στην εκπομπή του ΑΝΤ1

Ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία είναι το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση του TOP CHEF στον ΑΝΤ1. Η αλήθεια είναι ότι το πρόσωπο αυτό πρόκειται να συζητηθεί και δεν είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν συζητηθεί από το κανάλι. Κοινώς δεν είναι ούτε ο Ιωσήφ Μαρινάκης, ούτε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ούτε ο Θανάσης Ευθυμιάδης αλλά ούτε η Έρρικα Πρεζεράκου.
 
Και για να μην αρχίσετε να κάνετε εικασίες, δεν είναι ούτε η Ράνια Θρασκιά!
 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit την παρουσίαση θα κάνει γυναίκα, που είναι ένα έμπειρα τηλεοπτικό πρόσωπο και η συμφωνία με το κανάλι του Αμαρουσίου θα επιτευχθεί τις επόμενες μέρες. Άλλωστε κι οι δύο πλευρές επιθυμούν τη συνεργασία οπότε δεν υπάρχει κανένα… αγκάθι!
 
Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, η συμφωνία είναι σε τόσο καλό σημείο που ήδη έχουν προγραμματιστεί την επόμενη βδομάδα. να ξεκινήσουν τα γυρίσματα Δεν θα προδώσουμε το όνομα αλλά το μόνο που θα σας πούμε είναι ότι το όνομά της… ακούστηκε, γράφτηκε για συνεργασία με άλλο κανάλι. Ωστόσο φαίνεται ότι από το να βρεθεί σε μία από τις δύο θέσεις (προσοχή στις λέξεις, έχουν σημασία!) που της πρότειναν στο άλλο κανάλι προτιμά να βρίσκεται στην παρουσίαση του TOP CHEF.
 
Επειδή… εκκρεμεί όμως ακόμα και η ανακοίνωση στο άλλο κανάλι αλλά και η τελική υπογραφή με τον ΑΝΤ1, δεν δημοσιοποιούμε το όνομά της! Πάντως όλα είναι σε καλό δρόμο και η παρουσιάστρια έχει πάρει το δρόμο προς το Μαρούσι!

Γρηγόρης Μελάς


   Διαδώστε αυτό το άρθρο