Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Αποκλειστικό Η Κορομηλά «έφαγε» τον Σταματόπουλο;

Τι έγινε με τον αρχισυντάκτη της Γερμανού

 

Πήραν φωτιά… οι φήμες, για ακόμα μία φορά. Πριν από λίγες μέρες μας το «ψιθύρισαν» αλλά δεν δώσαμε καμία σημασία γιατί καταλάβαμε ότι οι… γλώσσες ήταν πολύ κακές! Βέβαια, μπορεί εμείς να μην δώσαμε καμία σημασία αλλά κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία και είπαν αλλά και έγραψαν πολλά!

Οι φήμες λοιπόν ήθελαν τη Ρούλα Κορομηλά ως υπεύθυνη της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά» να «κόβει» από την αρχισυνταξία τον Παύλο Σταματόπουλο. Να αναφέρουμε ότι ο Σταματόπουλος μαζί με τη Μαίρη Κούσουλα είναι οι αρχισυντάκτες της εκπομπής του ALPHA με τη Ναταλία Γερμανού και τη Σίσσυ Χρηστίδου. Τελικά όμως φέτος, πράγματι ο Σταματόπουλος δεν θα είναι! Όχι όμως, επειδή τον… έφαγε η Ρούλα, όπως διαδίδουν οι… καλοθελητάδες!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι υπεύθυνοι του ALPHA έκριναν ότι δύο αρχισυντάκτες είναι πολλοί για την εκπομπή και στο πλαίσιο των περικοπών και της λιτότητας προτάθηκε στο Σταματόπουλο να συνεχίσει στην εκπομπή μόνο με την παρουσία του μπροστά από τις κάμερες.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, την επόμενη βδομάδα ο Σταματόπουλος θα συναντηθεί με στελέχη του καναλιού της Κάντζας για να αναλάβει κάποια άλλη εκπομπή ως αρχισυντάκτης.
 

Έτσι είναι σίγουρο ότι δεν ισχύει η φημολογία ότι τον «έφαγε» η Κορομηλά και ο Σταματόπουλος θα συνεχίσει να εμφανίζεται και να σχολιάζει με το δικό του τρόπο τα σαββατοκύριακα στην τηλεοπτική εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» αλλά και καθημερινά 6 με 10 το πρωί, στη ραδιοφωνική εκπομπή που κάνει στο «Love» με την Κατερίνα Ζαρίφη. 

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε