Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αποκλειστικό: Η καινούργια εκπομπή στη θέση της Βάσιας Λόη

Ποιοι θα την παρουσιάζουν

Παρά την επιθυμία της Βάσιας Λόη να αποχωρήσει από το ALTER, δεν φαίνεται να… ταράζεται το καθημερινό πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει στο Μπουρνάζι για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Κι αυτό γιατί ο προγραμματισμός στην καθημερινή ζώνη δεν συμπεριλάμβανε τη Λόη.

Η απόφαση είναι ότι την καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή θα αναλάβει η Σταματίνα Τσιμτσιλή και αμέσως μετά από αυτήν θα προβάλλεται ζωντανή κοινωνικού ύφους εκπομπή με παρουσιαστές τους Ρούλα Κουσκουρή, Στρατή Λημνιό και ένα ακόμα πρόσωπο το οποίο όμως δεν αποκαλύπτουμε γιατί δεν έχει υπογράψει ακόμα.

Η εκπομπή θα είναι… καταγγελτικού χαρακτήρα σε μία προσπάθεια να μην γίνεται αυτό που συνέβη πέρυσι, δηλαδή από το μεσημέρι μέχρι το απόγευμα το ALTER να είναι γεμάτο gossip θέματα που θα ανακυκλώνονται από διαφορετική παρουσιάστρια και πάνελ.

Στο σημείο αυτό αξίζει λοιπόν να σημειώσουμε και να επισημάνουμε για ακόμα μία φορά πως παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται, η απόφαση των στελεχών του ALTER ήταν η Βάσια Λόη να μεταφερθεί στην εκπομπή του σαββατοκύριακου και τη θέση της στο καθημερινό πρόγραμμα να πάρει η «κοινωνικού-καταγγελτικού» στιλ εκπομπή ενώ την εκπομπή της Φαίης Σκορδά θα έπαιρνε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Αυτό της ανακοινώθηκε την Παρασκευή το βράδυ και φαίνεται πως η παρουσιάστρια δυσαρεστήθηκε έντονα γι’ αυτήν την εξέλιξη με αποτέλεσμα το Σάββατο σε ραδιοφωνική εκπομπή στον Flash να δηλώσει πως θέλει να «λυθεί» το συμβόλαιό της. Αλλά αν είχε πρόβλημα -όπως λέγεται- με τη θεματολογία των δύο εκπομπών –και πολύ σωστά είχε- τότε δεν θα είχε αντίρρηση αφού πλέον η απόφαση ήταν να μετατεθεί τα σαββατοκύριακα που θα «έπαιζε μπάλα» μόνη της. Αλλά μάλλον αυτή η «μετακόμιση» την ενόχλησε…!   

Σίγουρα η βδομάδα αυτή θα είναι καθοριστική για τη ζώνη του σαββατοκύριακου στο ALTER αφού αν η Βάσια Λόη επιμείνει να αποχωρήσει από το κανάλι του Μπουρναζίου αρνούμενη να… πισωγυρίσει παρουσιάζοντας εκπομπή τα σαββατοκύριακα, τότε οι υπεύθυνοι –που μάλλον θα αποδεχτούν το… χωρισμό!- θα πρέπει να αναζητήσουν άλλο πρόσωπο για την gossipάτη εκπομπή του weekend!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε