Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Αποκλειστικό: Ο… χαμός με τον Λαζόπουλο στον ALPHA

Λάβετε θέσεις μπροστά στον καναπέ σας. Ο Λάκης Λαζόπουλος και το «Αλ τσαντίρι νιουζ» επιστρέφει!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit ο Λάκης προγραμματίζει να κάνει πρεμιέρα για τη φετινή σεζόν αρκετά νωρίτερα από ότι συνηθίζει αφού η επικαιρότητα έχει πολύ… ψωμί για τη σάτιρά του! Αν όλα λοιπόν πάνε καλά το «Αλ τσαντίρι νιουζ» σκοπεύει να ανοίξει τις τηλε-πόρτες του την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου και μάλιστα έχοντας ανανεωθεί πολύ.
Άλλωστε από αυτή τη χρονιά ο Λαζόπουλος θα έχει απέναντι τη σειρά του MEGA «Η ζωή της άλλης» και είναι σίγουρο ότι ο Λάκης δεν σκοπεύει να παραδώσει τις τηλεθεάσεις του.

Στα σχέδια του Λαζόπουλου είναι να «παντρέψει» τους «Μήτσους» του με το «Τσαντίρι» του. Αυτό πρόκειται να γίνει με δραματοποιημένα σκετς δια χειρός Λάκη και με τη συνεργασία πολλών γνωστών ηθοποιών που συμμετείχαν στους πετυχημένους «Μήτσους». Το πείραμα που έκανε την προηγούμενη σεζόν με την Ελένη Γερασιμίδου και το Δημήτρη Σταρόβα πέτυχε, οπότε φέτος πρόκειται να περάσουν από το «Τσαντίρι» πολλοί ακόμα ηθοποιοί. Από τους πρώτους μάλιστα που σχεδιάζεται να συμμετέχουν είναι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, στενός συνεργάτης του στους «Μήτσους».

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, στα σχέδια τους είναι ο Λάκης να συναντήσει το Χριστόφορο στο πρώτο «Αλ τσαντίρι νιουζ» της σεζόν που, όπως είπαμε, αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσει την Τρίτη 28 του μήνα. Βέβαια, μπορεί να μην έχει οριστικοποιηθεί ακόμα από τον ίδιο το Λάκη το πότε θα κάνει πρεμιέρα αλλά στο τηλεφωνικό κέντρο του ALPHA γίνεται κυριολεκτικά χαμός.

Εκατοντάδες είναι οι τηλεθεατές που τηλεφωνούν συνεχώς στο κανάλι της Κάντζας και προσπαθούν να κάνουν… ρεζερβέ για την εκπομπή του. Και μην φανταστείτε ότι αυτοί που θέλουν να παρακολουθήσουν το «Αλ τσαντίρι νιουζ» μέσα στο στούντιο είναι από την Αθήνα ή τις γύρω κοντινές περιοχές. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, τηλεθεατές ακόμα και από νησιά αλλά και από μακρινές περιοχές της Ελλάδας θέλουν να έρθουν Αθήνα μόνο για να δουν από κοντά το Λάκη. Για το λόγο αυτό και… πιέζουν ώστε να κανονίσουν μετά τη μετακίνηση και διαμονή τους.

Πάντως, στα σχέδια του Λαζόπουλου είναι η πρεμιέρα της εκπομπής του να γίνει από τη Λάρισα, την ιδιαίτερη πατρίδα του που λατρεύει. Ακόμα όμως προσπαθούν να ξεπεραστούν κάποιας τεχνικής φύσεως θέματα αλλά είναι σίγουρο ότι ο Λαζόπουλος θα τα καταφέρει και θα πάει το «Αλ τσαντίρι νιουζ» κοντά στους συντοπίτες του.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε