Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Αποκλειστικό – Πώς είναι το σπίτι του «Big Brother»

Με πυρετώδεις ρυθμούς πραγματοποιούνται οι εργασίες στο "σπίτι" του "Big Brother"

 Όλες οι λεπτομέρειες για το ριάλιτι του ALPHA

Την Κυριακή, στις 3 Οκτωβρίου ο Big Brother θα κάνει πρεμιέρα στον ALPHA. Στο πρώτο live η παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά θα μας παρουσιάσει τους παίκτες που θα μπουν μέσα στο σπίτι που θα προσπαθήσουν… μαχόμενοι μεταξύ τους να κερδίσουν το έπαθλο, δηλαδή το χρηματικό έπαθλο των 200 χιλιάδων ευρώ.

Οι δοκιμασίες που περιμένουν τους 14 «έγκλειστους» είναι πολλές και το concept του ριάλιτι δεν είναι… ξάπλα και ίντριγκα αλλά δοκιμασίες και –ελπίζουν!- ίντριγκα!

Πώς είναι όμως το σπίτι του «Big Brother»;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ακόμα και «μυστικοί χώροι» ετοιμάζονται στο «σπίτι» για να πραγματοποιούνται οι δοκιμασίες.

Εκτός από το οίκημα 400 τ.μ και τον κήπο 300 τ.μ με την πισίνα υπάρχει και ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος, η Arena που εκεί θα γίνεται… του «Μεγάλου Αδερφού».

Ο «Big Brother» θα είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους «έγκλειστους» αφού θα υπάρχει ένα τηλέφωνο με το οποίο και θα μπορούν να τον καλούν αλλά και… αλίμονό τους όταν χτυπήσει! Θα πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες του ότι ώρα και να είναι, σε όποια κατάσταση και να είναι…!

Χιλιάδες μέτρα καλώδια θα χρησιμοποιηθούν για να λειτουργήσουν οι 42 κάμερες και τα 80 μικρόφωνα που θα καταγράφουν ό,τι συμβαίνει στο «σπίτι». Οι οπερατέρ και ηχολήπτες θα περάσουν και ειδική εκπαίδευση για να μην τους ξεφύγει τίποτα απ’ όσα θα γίνονται στο «σπίτι»!

Προς το παρόν οι εργασίες που ξεκίνησαν στις αρχές Ιουλίου συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς ώστε να διαμορφωθούν όλοι οι χώροι. Σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα σχεδιασμού, την επόμενη βδομάδα πρέπει το «σπίτι» να είναι έτοιμο ώστε να αρχίσει η εκπαίδευση του προσωπικού καθότι στο «σπίτι» του «Big Brother» θα μπουν μέσα μόνο οι 14 παίκτες και μετά… απαγορεύεται η είσοδος σε όλους!

Έτσι, την επόμενη βδομάδα κι αφού μπουν τα μοντέρνα, νεανικά pop art έπιπλα, στο «σπίτι» θα ζήσουν για λίγες μέρες όλοι οι εργαζόμενοι στην παραγωγή του Big Brother σε μία βδομάδα εκπαίδευσης για να γνωρίσουν καλύτερα τους χώρους! Βέβαια, για να μην παρεξηγηθούμε να διευκρινίσουμε ότι οι 130 περίπου εργαζόμενοι στην παραγωγή του ριάλιτι δεν θα κοιμούνται μέσα!

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τα στελέχη του ALPHA έχουν ήδη επιλέξει γύρω στα 20 άτομα. Μάλιστα πριν από λίγες μέρες φωτογραφήθηκαν ενώ τις επόμενες μέρες θα περάσουν όλες τις απαραίτητες δοκιμασίες (όπως ιατρικές εξετάσεις) για να δουν τελικά ποιοι θα είναι αυτοί που θα λάβουν μέρος στο «Big Brother».

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε