Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Αποκλειστικό: Τι γίνεται στο «Master Chef»!

Τα σχέδια του MEGA

Με ένα ομολογουμένως ωραίο, έξυπνο και καλοστημένο τρέιλερ το MEGA ξεκίνησε να διαφημίζει κι επίσημα το «Master Chef»! Χωρίς καθόλου σπικάζ αλλά με πολύ ωραία πλάνα, το κανάλι της Μεσογείων promo-τάρει το ριάλιτι μαγειρικής που ετοιμάζεται πυρετωδώς. Τουλάχιστον όμως, το αποτέλεσμα δικαιώνει όλους τους συμμετέχοντες κι έτσι το σαββατοκύριακο οι συντελεστές του «Master Chef» πήραν ρεπό αφού τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει αρκετά και βρίσκονται σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο. 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit σήμερα βρίσκονται στο «Master Chef» 14 διαγωνιζόμενοι αφού ήδη τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει, έχοντας δηλαδή αποχωρήσει έξη από την αρχική εικοσάδα. Βέβαια, η «αρχική εικοσάδα» άλλαξε λιγουλάκι αφού μία από τις συμμετέχουσες βλέποντας το σκληρό πρόγραμμα γυρισμάτων αποχώρησε λόγω προσωπικών της προβλημάτων και έτσι, τη θέση της πήρε ο πρώτος επιλαχών.

Όπως σας έχουμε αποκαλύψει και παλαιότερα στο Newsit, ανάμεσα στους 20 διαγωνιζόμενους υπάρχουν περισσότεροι άντρες, ενώ ανήκουν σε διάφορα επαγγέλματα, από νταλικιέρης μέχρι αρχιτέκτονας! Όλοι τους πάντως δηλώνουν «εραστές της κουζίνας» που προσπαθούν να κερδίσουν τον τίτλο του  «Master Chef».

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες τα 72 επεισόδια θα προβληθούν σε 12 βδομάδες καθώς ο «Master Chef» θα βρίσκεται στο τηλεοπτικό τοπίο έξη μέρες τη βδομάδα. Το MEGA σχεδιάζει να ρίξει στο prime time του τον «Master Chef» και να «χτίσει» μία καθημερινή συνήθεια με τους τηλεθεατές.

Οι συντελεστές του, εκτός από την παρουσιάστρια Ευγενία Μανωλίδου (που σημειωτέον, κάνει και το σπικάζ) και την κριτική επιτροπή (Λευτέρη Λαζάρου, Γιάννη Λουκάκος, Δημήτρη Σκαρμούτσος) είναι:

Στη σκηνοθεσία ο Πάνος Γεωργίου.

Αρχισυνταξία: Στάθης Μαντάς

Παραγωγή: Νίκος Κετζέας και Κατερίνα Κουμπή

Διεύθυνση φωτογραφίας: Αντώνης Λιναρδάτος

Σήμερα τα γυρίσματα ξεκίνησαν ξανά από το πρωί και στο επόμενο δεκαήμερο θα έχουν αποχωρήσει ακόμα δύο διαγωνιζόμενοι αφήνοντας τους υπόλοιπους 12 πια, να διεκδικούν τον τίτλο του «Master Chef» αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε