Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Αποκλειστικό: Το αντίο της Παλαιτσάκη στην Λόη

Η Νανά αποχαιρετά για πάντα τη Βάσια και τα πάνελ

Σήμερα ολοκληρώνεται η εκπομπή «Μεσημεριανό Express» της Βάσιας Λόη στο ALTER. Πολλά λέγονται και ακούγονται για το τι πρόκειται να γίνει την επόμενη σεζόν αφού η Βάσια και η Σταματίνα Τσιμτσιλή που παραμένουν στο κανάλι του Μπουρναζίου θα… μοιραστούν, με τη μία να παρουσιάζει καθημερινή εκπομπή και την άλλη να παρουσιάζει την εκπομπή του σαββατοκύριακου. Ωστόσο οι υπεύθυνοι του καναλιού κρατάνε ακόμα κρυφά τα χαρτιά τους μέχρι την Κυριακή όπου οι εκπομπές θα ολοκληρώσουν τη φετινή παρουσία τους.

Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν αλλαγές στα πάνελ των εκπομπών αφού λόγω και της αποχώρησης από το ALTER της Φαίης Σκορδά θα υπάρξει μία λιγότερη εκπομπή, οπότε και λιγότεροι πανελίστες. Μία θέση όμως, αδειάζει οικειοθελώς.

Η Νανά Παλαιτσάκη μετά από τρία χρόνια στα πάνελ εκπομπών του καναλιού αποφάσισε να πει «αντίο» στη Βάσια Λόη, λέγοντας χαρακτηριστικά στο Newsit πως «δεν θα σκοπεύω να κάνω καριέρα πανελατζού».

Η ίδια η δημοσιογράφος, δημοσιοποίησε την απόφασή της στη στήλη της «Μπι-Κου-Τι» που έχει στο site «zougla», γράφοντας πως «η επικοινωνία αυτή σκοπό έχει την απόφασή μου να μη βρεθώ στο τηλεοπτικό πλατό του Άλτερ και στην εκπομπή μεσημεριανό x press».

Αν και στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της η Νανά Παλαιτσάκη απέφυγε να μας επιβεβαιώσει ή διαψεύσει όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για κόντρα της με τη Βάσια Λόη, αρκέστηκε να μας πει ότι «με τη Βάσια έχουμε διαφορετική αντίληψη σε θέματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας και δεν πρόκειται να συνεργαστούμε ποτέ ξανά».

Μπορεί, προς το παρόν, η Νανά να αποφεύγει να μιλήσει αλλά ίσως στο μέλλον αποφασίσει να το κάνει αφού πολλά ακούγονται για το τι έχει συμβεί στο παρασκήνιο της εκπομπής «Μεσημεριανό Express».

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε