Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Αποκλειστικό: Το… επεισόδιο στο «Master Chef»

Τα «μαχαιρώματα» της Μανωλίδου με την κριτική επιτροπή

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα γυρίσματα του «Master Chef». Αν και τα επεισόδια που έχουν γυριστεί είναι αρκετά μπροστά αφού έχουν αποχωρήσει οι μισοί από τους διαγωνιζόμενους, οι υπεύθυνοι της παραγωγής συνεχίζουν τα καθημερινά γυρίσματα για να μην πέσουν έξω στους χρόνους τους.

Μόνο που πριν από λίγες μέρες κάτι έγινε και τα γυρίσματα έπεσαν… εκτός χρόνου. Βέβαια σε αυτή τη διακοπή έπεσε πολύ γέλιο και πολλά… μαχαίρια!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit αιτία της καθυστέρησης ήταν οι φήμες που ήθελαν την Ευγενία Μανωλίδου να είναι στα… μαχαίρια με την κριτική επιτροπή. Όλα ξεκίνησαν όταν κάνοντας γύρισμα για το «Master Class» στα οποία οι κριτές παραδίδουν μαθήματα στους διαγωνιζόμενους, κάποιος θέλοντας να πειράξει την  Ευγενία Μανωλίδου της έδωσε ένα μαχαίρι και της είπε πειραχτικά και με νόημα «πάρε το μαχαίρι. Ξέρεις πώς να το χρησιμοποιείς».

Όλοι ξέσπασαν σε γέλια αφού κατάλαβαν το υπονοούμενο αλλά το αποτέλεσμα ήταν να διακοπεί το γύρισμα του «Master Class». Για αρκετή ώρα λοιπόν η Ευγενία Μανωλίδου με τους Λευτέρη Λαζάρου, Γιάννη Λουκάκο και Δημήτρη Σκαρμούτσο πείραζαν ο ένας τον άλλον λέγοντας «είμαστε στα μαχαίρια» ενώ ρωτούσε ο ένας τον άλλον «με εμένα μάλωσες;»!

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, όλα αυτά… μαγνητοσκοπήθηκαν αλλά επειδή είναι «εσωτερικής κατανάλωσης» μάλλον δεν θα τα δούμε στον «αέρα». Εκτός κι αν επιλέξουν από το MEGA να τα προβάλλουν στην πρωινή εκπομπή τους με το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά ως backstage. Γιατί σίγουρα θα έχει πολύ γέλιο να παρακολουθήσουμε το… επεισόδιο με τα «μαχαιρώματα» στο «Master Chef» της Μανωλίδου με την κριτική επιτροπή!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε