Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Αποκλειστικό: Το «όχι» της Πετροτσέλι στην Καραβάτου

Αποκλειστικό: Το «όχι» της Πετροτσέλι στην Καραβάτου

Η Φλορίντα παραμένει στο πάνελ της Ελεονώρας

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Φλορίντα Πετροτσέλι φεύγει από την «Πρωινή μελέτη» για να είναι στο «Κους κους το μεσημέρι». Τελικά όμως, αυτό δεν ισχύει γιατί η Πετροτσέλι αποφάσισε να παραμείνει στο STAR.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit η Φλορίντα Πετροτσέλι μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της στέλεχος του ALPHA έκανε δύο ραντεβού με υπεύθυνους και του καναλιού της Κάντζας αλλά και με στελέχη της εταιρείας παραγωγής.

Στα ραντεβού αυτά της προτάθηκε να είναι στο πάνελ της εκπομπής «Κους κους το μεσημέρι». Από αυτόν τον… καπνό λοιπόν, κάποιοι έσπευσαν να βάλουν «φωτιά» και να γράψουν ότι σίγουρα η Πετροτσέλι θα είναι στη μεσημεριανή εκπομπή του ALPHA.

Σύμφωνα όμως, με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες στελέχη του STAR συζήτησαν με την Πετροτσέλι και η αντιπρόταση που της έκαναν ήταν πιο καλή αφού το κανάλι της Κηφισιάς είναι κι αυτό που της έδωσε το πρώτο τηλεοπτικό της βήμα.

Έτσι, η Πετροτσέλι τελικά είπε «όχι» στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και θα συνεχίσει κατά πως δείχνουν τα πράγματα να κάνει «Πρωινή μελέτη» με την Ελεονώρα Μελέτη στο STAR και την επόμενη χρονιά.

Άλλωστε αυτό που φαίνεται ότι υπολόγισε η Φλορίντα Πετροτσέλι είναι ότι θα φύγει από μία εκπομπή που κάνει υψηλότερες τηλεθεάσεις από αυτήν που την ήθελε. Κι όλα μετράνε στο τηλεοπτικό τοπίο…

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε