Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Αποκλειστικό: Το prime time πρόγραμμα του MEGA

Τι θα δείτε και πότε την καινούργια σεζόν

Μετά τη δημοσίευση του prime time σε ALPHA και ΑΝΤ1, σήμερα δημοσιεύουμε το prime time πρόγραμμα του MEGA. Είναι γνωστό ότι το μεγαλύτερο έσοδο για τα κανάλια είναι η ζώνη του prime time, οπότε σε αυτή ποντάρουν πολύ και για τα έσοδα αλλά και για το… prestige! Οπότε είναι… στρατηγικής σημασίας το να βγουν νικητές στη συγκεκριμένη ζώνη. 

Βέβαια, όπως και στα προηγούμενα άρθρα του Newsit, να διευκρινίσουμε πως αυτά που θα διαβάσετε είναι οι μέχρι τώρα αποφάσεις που έχουν πάρει τα στελέχη του καναλιού της Μεσογείων. Αρκετά από αυτά εν μέσω της σεζόν μπορούν να αλλάξουν ανάλογα με τις επιδόσεις των εκπομπών και σειρών στον πίνακα τηλεθέασης της AGB.
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, το πρόγραμμα στο prime time του MEGA, δηλαδή από τις 9 έως τις 12 το βράδυ, θα είναι ως εξής:

Κάθε Δευτέρα αλλά και κάθε μέρα, από τις 9 έως τις 10 θα προβάλλεται η καθημερινή σειρά «Η ζωή της άλλης» που έχει αποδείξει ότι χτυπά κόκκινο στα μηχανάκια τηλεθέασης. Αμέσως μετά, γύρω στις 10, το MEGA θα προβάλλει μία σειρά που έχει κάνει αίσθηση πριν ακόμα ξεκινήσει. Κι όπως πολύ σωστά θα καταλάβατε, κάθε Δευτέρα από τις 11 Οκτωβρίου στις 10 βράδυ θα προβάλλεται το «Νησί». Στη συνέχεια μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου περίπου και καθημερινά γύρω στις 11 το βράδυ ο «Master Chef» αναλαμβάνει… τα μαγειρέματα στους πίνακες τηλεθέασης.

Κάθε Τρίτη… ξεχάστε τη «Ζωή της άλλης». Το MEGA τις Τρίτες παίζει μπάλα είτε μεταδίδοντας Champions League, είτε Euro. Αν όμως κάποια Τρίτη δεν έχει μία από τις δύο ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, τότε θα προβάλλεται κανονικά η «Ζωή της άλλης» και στη συνέχεια το MEGA θα γεμίζει το πρόγραμμά του με κάποια ξένη σειρά. Δύσκολο έως αδύνατο όμως να δείτε το «Master Chef με την Ευγενία Μανωλίδου αφού τις Τρίτες το ριάλιτι θα έχει ρεπό! Αλλά και πάλι, ποτέ δεν ξέρεις…! 

Κάθε Τετάρτη στις 9 το βράδυ θα προβάλλεται ακόμα ένα επεισόδιο από τη «Ζωή της άλλης» και στη συνέχεια από τις 13 Οκτωβρίου στις τηλεοπτικές οθόνες έρχονται οι «Κούκλες». Η σειρά θα προβάλλεται από τις 10 έως τις 11, παραδίδοντας σκυτάλη… πού αλλού; Μα βέβαια σε ένα ακόμα επεισόδιο του «Master Chef»!

Κάθε Πέμπτη το prime time στο MEGA θα ξεκινά πάλι με τη «Ζωή της άλλης» ενώ στις 10 παρά θα έρχεται «Η γενιά των 592 ευρώ». Μετά την καινούργια σειρά που ξεκινά στις 14 Οκτώβρη και αποσκοπεί κυρίως στο «νεανικό κοινό», την κουτάλα… ε, τη σκυτάλη, θα παραλαμβάνει το «Master Chef»!

Κάθε Παρασκευή βράδυ στις 9 θα προβάλλεται ακόμα ένα επεισόδιο από τη «Ζωή της άλλης» και στη συνέχεια ο τρίτος κύκλος της «Πολυκατοικίας». Μετά τους «ενοίκους» της πετυχημένης σειράς, το λόγο θα έχουν οι διαγωνιζόμενοι που διεκδικούν τον τίτλο του «Master Chef»!

Κάθε Σάββατο βράδυ στις 9 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο από τις 16 Οκτωβρίου θα προσπαθεί να δώσει χρήματα στους παίκτες του «Money Drop». Στη συνέχεια, γύρω στις 10 και μισή… ξανά μανά το  «Master Chef»!

Κάθε Κυριακή βράδυ το κανάλι της Μεσογείων εγγυάται πολύ τραγούδι και γέλιο. Κι όπως πολύ σωστά καταλάβατε από τις 17 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει το «Just the two of us» με το Γιώργο Καπουτζίδη. Εννοείται ότι το talent show θα τραβά μέχρι τις 12 και…! Οπότε τις Κυριακές τα βράδια… δεν έχει «Master Chef»! Αλλά μην χαίρεστε ή μην λυπάστε γιατί το ριάλιτι μαγειρικής, όταν θα ξεκινήσει το show με τον Καπουτζίδη, θα προβάλλεται στις 7 το απόγευμα.

Αυτό λοιπόν είναι το πρόγραμμα στο prime time του MEGA που θα ξεκινήσει επίσημα στις 11 Οκτωβρίου. Βέβαια, μέχρι τότε ήδη θα έχουν κάνει πρεμιέρα και το «Master Chef» που θα προβάλλεται καθημερινά στις 11 το βράδυ και κάθε σαββατοκύριακο στις 9 μέχρι να ξεκινήσουν Αρναούτογλου και Καπουτζίδης στις 16 και 17 Οκτωβρίου, αντίστοιχα! Αλλά, επειδή όπως σας έχουμε πει όλα μπορεί να αλλάξουν, μην προγραμματίσετε από τώρα το βίντεο να γράψει για μετά από πολύ καιρό…! Άλλωστε για κάθε αλλαγή θα σας ενημερώσουμε!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε