Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Αποκλειστικό: η πρεμιέρα του Σταύρου Θεοδωράκη

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μιλά για το τροχαίο ατύχημά του

ην Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, στις 11 και τέταρτο το βράδυ κάνει πρεμιέρα η εκπομπή «Πρωταγωνιστές».
 
Στην πρεμιέρα της εκπομπής η εκπομπή του MEGA ασχολείται με τα τροχαία ατυχήματα των νέων.
 
Ο Σταύρος Θεοδωράκης μαζί με τους συνεργάτες του ταξίδεψαν στη Θεσσαλία και την Κρήτη, όπου καταγράφονται τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα. Το δυσάρεστο αυτό ρεκόρ μπαίνει στο… μικροσκόπιο της εκπομπής ενώ ο Θεοδωράκης συναντά «πρωταγωνιστές» που ο καθένας έχει να καταθέσει τη δική του ιστορία.
 
Ανάμεσα σε αυτούς ο Νίκος Παπαγιάννης (φωτό) που η πτώση από τη μηχανή του τον καθήλωσε στο αναπηρικό καροτσάκι. Ο 23χρονος νέος που ήταν πυγμάχος επιστρέφει στο ρινγκ μαζί με το Σταύρο Θεοδωράκη για να περιγράψει όσα έζησε στο τροχαίο ατύχημα.
 
«Πρωταγωνιστές» είναι κι άλλα πρόσωπα που έχουν χάσει τους δικούς τους ανθρώπους στις ασφάλτους. Συγκινητικές, αληθινές ιστορίες με έναν σκοπό: να αφυπνίσουν όλους μας.
 
Ανάμεσα στα πρόσωπα που μιλούν στην εκπομπή του MEGA είναι και ο Σπύρος Παπαδόπουλος που πριν από λίγες μόνο μέρες οδηγώντας τη μηχανή του είχε τροχαίο ατύχημα.
 
Επίσης, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης που «έχασε» τον κολλητό του φίλο ενώ ο Αντώνης Φραγκάκης μιλά για το «σωτήριο» ρόλο του κράνους!
 
Την Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, στις 11 και τέταρτο το βράδυ οι «Πρωταγωνιστές» επιστρέφουν στο MEGA με ένα θέμα που πρέπει να αφορά όλους μας!
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε