Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Αποκλειστικό: τι θα έχει το prime time του ALPHA

Πότε ξεκινούν οι εκπομπές και πότε θα προβάλλονται
 

 
Τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει επίσημα το prime time του ALPHA, μία δηλαδή μέρα μετά την πρεμιέρα του live «Big Brother» που θα παρουσιάζει η Ρούλα Κορομηλά. Κι αυτό γιατί το κανάλι της Κάντζας βασίζει πολύ το καθημερινό πρόγραμμά του στα επεισόδια από το «σπίτι» του «Μεγάλου Αδερφού».
 
 
Έτσι, κάθε μέρα στις 9 το βράδυ, αμέσως μετά το «Κάτι ψήνεται» ο ALPHA θα προβάλλει ένα ωριαίο επεισόδιο του ριάλιτί του. Βέβαια για να ακριβολογούμε, όχι «κάθε μέρα» αφού οι Τρίτες ανήκουν στο Λάκη Λαζόπουλο και… κανείς δεν τις πειράζει! Έτσι τις Τρίτες το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» θα προβάλλεται στις 9 και ο «Big Brother» θα προβάλλεται κατ’ εξαίρεση κάθε Τρίτη στις 11 το βράδυ.
 
 
Ωστόσο θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι τηλεθεάσεις θα κάνει το ριάλιτι του ALPHA απέναντι στη «Ζωή της άλλης» που θα προβάλλει την ίδια ώρα το MEGA.
 
Πάμε να δούμε λοιπόν πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα του ALPHA στο prime time:
 
 
Κατ’ αρχάς, σε προηγούμενο άρθρο του Newsit, σας ενημερώσαμε ότι τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου ξεκινά το «Κάτι ψήνεται» που θα προβάλλεται από τις 8 έως τις 9.
 
 
Τις Δευτέρες λοιπόν θα δίνει πάσα στο «Big Brother». Αμέσως μετά, στις 10, θα προβάλλεται η εκπομπή Πάμε πακέτο με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου που κάνοντας πρεμιέρα στις 4 του μήνα θα συνεχίσει για 6η χρονιά να παραδίδει «Πακέτα».
 
Την ίδια μέρα, στις 4 Οκτωβρίου στις 11 το βράδυ θα κάνει πρεμιέρα και το «Λες και το ‘ξερες» με παρουσιαστή το Ρένο Χαραλαμπίδη και τους Κατερίνα Ζαρίφη, Γιώργο Χατζηπαύλου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Κωνσταντίνο Ραβνιωτόπουλο να προσπαθούν να απαντήσουν στις ερωτήσεις των τηλεθεατών.
 
 
Τις Τρίτες όπως είπαμε θα μεταδίδεται στις 9 το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» και ο «Big Brother» θα προβάλλεται στις 11 το βράδυ.
 
 
Τις Τετάρτες, το «Big Brother» που θα προβάλλεται από τις 9 έως τις 10 θα δίνει πάσα στην εκπομπή «Αγρότης μόνος ψάχνει…». Το ριάλιτι με τη Σίσσυ Χρηστίδου θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου και θα προσπαθήσει να βρει τις γυναίκες των ονείρων των συμμετεχόντων αγροτών! Αμέσως μετά, κάθε Τετάρτη στις 11, θα προβάλλεται ένα ακόμα επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού «Λες και το ‘ξερες».
 
 
Πάμε τώρα στις Πέμπτες: από την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου στις 10 το βράδυ (μετά το καθημερινό επεισόδιο του «Big Brother» στις 9) ξεκινά ο «Εφιάλτης! Στην κουζίνα» με τον Έκτορας Μποτρίνι. Ο γνωστός σεφ θα συνεχίσει να επισκέπτεται και να δίνει λύσεις σε εστιατόρια που απειλούνται από… λουκέτο.
 
Την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου στις 11 το βράδυ κάνει πρεμιέρα στον ALPHA και η καινούργια εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου που θα έχει τον τίτλο «Βράδυ»! Η εκπομπή του λοιπόν θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη και σύντομα θα σας πούμε περισσότερα για το ανατρεπτικό talk show του Πέτρου Κωστόπουλου.
 
 
Τις Παρασκευές ο ALPHA, μετά το καθημερινό επεισόδιο του «Big Brother» που θα προβάλλεται από τις 9 έως τις 10, θα προβάλλει ξένη ταινία, προφανώς για να μην… κάψει κάποιο από τα προγράμματά του απέναντι στο «X Factor» του ΑΝΤ1 που είναι γνωστό ότι θα προβάλλεται και φέτος τις Παρασκευές.
 
 
Τη Δευτέρα λοιπόν, στις 4 Οκτωβρίου ο ALPHA μπαίνει στη μάχη του prime time. Και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι τηλεθεάσεις θα κάνει!
 
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε