Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Απόψε το βράδυ έχει «Βασιλιάδες» και «Κλινική περίπτωση»

Απόψε το βράδυ έχει «Βασιλιάδες» και «Κλινική περίπτωση»

Παρασκευή βράδυ και το MEGA προβάλλει καινούργια επεισόδια της καθημερινής σειράς «Βασιλιάδες» και της «Κλινικής περίπτωσης».

Τι θα δείτε σε αυτά;

Στις 9 το βράδυ λοιπόν, στους «Βασιλιάδες» μυστικά σχέδια αποκαλύπτονται και σχέσεις γκρεμίζονται. Η Χριστίνα, που τσάμπα τόσο καιρό αμφιταλαντευότανε για το τι πρέπει να κάνει με το Μάρκο, ανακοινώνει στο Μάρκο ότι η Ευγενία απαγόρευσε τη μεταξύ τους σχέση και δεν έχει σκοπό να παραβεί την εντολή της. Η Γιούλη μαθαίνει τα πάντα για τη συνομωσία του Μάνου και τον απειλεί ότι αν δεν σκίσει το συμβόλαιό της θα τον καρφώσει στη γυναίκα του. Μπορεί η Στέλλα να γίνει το επόμενο πρόσωπο της “Ελιάς”; Σύμφωνα με τον Πάτροκλο, ναι. Η Γιούλη αρρωσταίνει βαριά και ο Μάρκος την παίρνει στο σπίτι για να την περιποιηθεί. Ο Αιμίλιος θα καταφέρει να βρεθεί μόνος με τη τσάντα της Λίζας και θα μπορέσει να κοιτάξει επιτέλους την ταυτότητά της. Ήρθε ο καιρός να του διαλυθούν όλες οι αμφιβολίες!

Αμέσως μετά, στις 10, έρχεται ένα καινούργιο επεισόδιο της σειράς «Κλινική περίπτωση» όπου το χωριό ετοιμάζεται για το γάμο της ανιψιάς του προέδρου. Η ίδια, βέβαια, παραείναι ζωηρή για νύφη. Οι ορέξεις της θα δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα στον Τζίμη και την Άννα. Στο χωριό καταφθάνει ένας νέος κάτοικος, ο Νικήτας, που είναι ψυχολόγος. Αμέσως, το ενδιαφέρον του εστιάζεται στο Μάρκο και στις ιδιαιτερότητές του. Η Φλώρα, βέβαια, βλέπει την άφιξη του γοητευτικού ψυχολόγου, ως ευκαιρία για να ξεκολλήσει η Αντριάνα από έναν μάταιο έρωτα. Η Αντριάνα, όμως, είναι αποφασισμένη να κερδίσει το Μάρκο. Έτσι, κάνει μια εκθαμβωτική εμφάνιση και όλο το χωριό θαυμάζει την ομορφιά της! Ο Μάρκος, όμως, δείχνει να προτιμά ένα ιατρικό περιοδικό. Όταν ο ψυχολόγος του ανακοινώνει τη διάγνωσή του, ο κόσμος του Μάρκου καταρρέει, συμπαρασύροντας και την Αντριάνα. Στα όρια της κατάρρευσης βρίσκεται, όμως και ο Πρόδρομος, που βλέπει τον γάμο της ανιψιάς του να διαλύεται.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε