Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Απόψε το βράδυ έχει ελληνικές σειρές

Απόψε το βράδυ έχει ελληνικές σειρές

Επιστρέφουν με καινούργια επεισόδια. Απόψε το βράδυ, το MEGA προβάλλει καινούργια επεισόδια των ελληνικών σειρών του «Πίσω στο σπίτι» και «Με λένε Βαγγέλη».

Τι θα δείτε σε αυτές;
Στις 9 το βράδυ, στο 18ο επεισόδιο της σειράς «Πίσω στο σπίτι» όλοι στο σπίτι, εκτός από τον Ηλία, ελπίζουν ότι η Κατερίνα αποδέχτηκε την ανήθικη πρόταση του Στηβ, θα πάρουν τα δύο εκατομμύρια που της έταξε και θα ξελασπώσουν. Ο Ηλίας είναι σίγουρος ότι η Κατερίνα τον απάτησε και σε έξαλλη κατάσταση φεύγει από το σπίτι. Η Άντζελα θέλει να ξεφορτωθεί το μαγαζί γιατί δεν της αποφέρει τα κέρδη που περίμενε. Ο Περικλής δεν πιστεύει ότι το μωρό της Αλεξάνδρας είναι δικό του και για να πνίξει τον πόνο του βρίσκει μια καινούρια επιχείρηση ν’ ασχοληθεί. Ο Δημήτρης με την Άντζελα πηγαίνουν μια ρομαντική βόλτα γεγονός που εξαγριώνει την Άννα η οποία αποφασίζει να δράσει.

Αμέσως μετά, στις 10 το βράδυ, θα προβληθεί το 15ο επεισόδιο της σειράς «Με λένε Βαγγέλη», στο οποίο είναι η γιορτή της μητέρας και ο Βαγγέλης με τον Μπίλυ, τηρώντας την παράδοση, το έχουνε ξεχάσει. Όμως, θυμούνται πως όταν ήταν πιτσιρικάδες, έκαναν πάντα πρόχειρα και βιαστικά δώρα στη μαμά τους, δώρα που συνήθως έκλεβαν από τους συμμαθητές τους. Έτσι, ήρθε η ώρα να επανορθώσουν. Το πρόβλημα είναι πως κάθε επαφή με τη μαμά, προϋποθέτει και επαφή με τον μπαμπά, κάτι που για τον Βαγγέλη είναι αβάσταχτο. Και γίνεται ακόμα χειρότερο καθώς όλοι θυμούνται πως όταν ήταν μικρός ο Βαγγέλης ήταν υπεύθυνος για ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο που χάθηκε.
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA…

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε