Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Αποχώρησε από το STUDIO ATA

Αποχώρησε από το STUDIO ATA

Εδώ και αρκετό καιρό, σε προηγούμενα κείμενα μέσα από το Newsit έχω αναφέρει τα όσα συμβαίνουν στο STUDIO ATA.

 Η εταιρεία παραγωγής που έχει χαρίσει στο τηλεοπτικό κοινό σπουδαίες εκπομπές και σειρές, τον τελευταίο χρόνο αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, που ως γνωστό έχει αναγκάσει να πέσουν αιφνιδιαστικά τίτλοι τέλους στους «Βασιλιάδες», αλλά και στο «Master Chef». Πριν από καιρό μάλιστα, σε αποκλειστικό κείμενο, είχα δημοσιοποιήσει το κύμα μαζικών απολύσεων στην εταιρεία παραγωγής, έχοντας αναφέρει ότι ο μόνος που παραμένει είναι ο Γενικός Διευθυντής, Νίκος Χριστοφόρου. Κι αυτός όμως, μέχρι σήμερα, αφού χθες, υπέβαλε την παραίτησή του. Σε επιστολή του, ο έμπειρος παραγωγός, αναφέρει πως
«Αγαπητοί συνεργάτες,
Μετά τις πρόσφατες αλλαγές που έγιναν στην εταιρεία Studio ΑΤΑ Α.Ε., αποφάσισα να αποχωρήσω για προσωπικούς λόγους.
 Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την άψογη συνεργασία που είχαμε τα τελευταία 5 χρόνια, προσπαθώντας από κοινού για την επίτευξη των στόχων μας.
 Σας εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια και ελπίζω σύντομα να μας δοθεί η ευκαιρία να ξανασυνεργαστούμε.
Με εκτίμηση
Νίκος Χριστοφόρου»
 
Αν και πολλοί λοιπόν πίστευαν ότι το STUDIO ATA θα καταφέρει να ανακάμψει, φαίνεται ότι στο παρασκήνιο οι αποφάσεις είναι άλλες, αφού εκτιμάται ότι ο Νίκος Χριστοφόρου δεν θα αποχωρούσε από εκεί… αν υπήρχε μέλλον. Το ερώτημα βεβαίως, είναι τι πρόκειται να γίνει με τις οφειλές της εταιρείας παραγωγής προς τεχνικούς και ηθοποιούς, οι οποίες είναι αρκετές. Βέβαια, από την άλλη, όπως σας έχω γράψει και αποκλειστικά μέσα από το Newsit, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, τα χρήματα που οφείλει μόνο το MEGA στο STUDIO ATA είναι γύρω στα επτά εκατομμύρια ευρώ και αυτό είναι μία από τις αιτίες για την έκρυθμη κατάσταση μεταξύ στελεχών του σταθμού της Μεσογείων. Να δούμε λοιπόν τι νεότερο θα υπάρξει τόσο στην εταιρεία παραγωγής, αλλά και στο τηλεοπτικό κανάλι…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε