Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Αρχισαν οι κόντρες πριν καν αρχίσει το Greek Idol;

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Νέα κόντρα διαδίδεται πως έχει ξεσπάσει ήδη στον Alpha μετά την “πρόσληψη” του Νίκου Καρβέλα

 στην επιτροπή του “Greek Idol”.

Είναι γνωστό πως το μεγάλο “ατού” του καναλιού της Κάντζας, ο Λάκης Λαζόπουλος, δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με το συνθέτη. Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε πως η συμφωνία με το Νίκο Καρβέλα έγινε σε πλήρη μυστικότητα, όχι μόνο για να μην διαρρεύσει η είδηση στον Τύπο αλλά γιατί «φοβόντουσαν» τις αντιδράσεις του Λαζόπουλου.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του “Newsit”, ο ίδιος ο Λαζόπουλος…αδιαφορεί και δεν ενοχλήθηκε καθόλου από την «πρόσληψη Καρβέλα», αφού αυτό που τον ενδιαφέρει είναι απλά… να κάνει τη δουλειά του. Άλλωστε η δική του συμφωνία με τον Alpha είναι μόνο για το πρόγραμμά του και όχι σε ρόλο συμβόλου, όπως ήταν μέχρι πρότινος. Εννοείται, βεβαίως, ότι το “Greek Idol” θα αποτελέσει «πηγή σχολίων» για τον Λαζόπουλο αλλά όχι ο ίδιος ο «κριτής».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στους διαδρόμους του Alpha ακούγεται πως «κουμπάρα» της ιδέας Καρβέλα για την κριτική επιτροπή είναι η Ρούλα Κορομηλά, που ως γνωστό, έχει φιλικές σχέσεις με τον συνθέτη. Μην σας κάνει μάλιστα καθόλου εντύπωση αν δίπλα από τον Καρβέλα στην κριτική επιτροπή καθίσει η Ρούλα.

Όσον αφορά το “Greek Idol” πρέπει να σημειώσουμε ότι βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε