Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ατύχημα έπαθε η Μαρία Λεκάκη

Ατύχημα έπαθε η Μαρία Λεκάκη

Εισήχθη εσπευσμένα σε μεγάλο ιατρικό κέντρο.

Το απόγευμα του Σαββάτου η Μαρία Λεκάκη μπήκε σε μεγάλο ιατρικό κέντρο της Αθήνας. Οι θεράποντες ιατροί διαπίστωσαν ελαφρά τραύματα στον αυχένα και συνέστησαν στη γνωστή ηθοποιό να ξεκουραστεί για μία βδομάδα ενώ μάλιστα, πρέπει να φορά ειδικό κολάρο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η Λεκάκη γλίστρησε και έπεσε κατά τη διάρκεια του δοκιμαστικού που έκανε για το Greek Idol. Αμέσως τα άτομα της παραγωγής του talent show την μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου –ευτυχώς- διαγνώστηκε ότι δεν ήταν τίποτα σοβαρό. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που την ηθοποιό συνόδευαν στο νοσοκομείο ξένοι αφού η εταιρεία παραγωγής του Greek Idol αποτελείται κυρίως από γερμανούς. 

Πάντως, πρέπει να επισημάνουμε ότι παρά το ατύχημα, η Μαρία Λεκάκη δεν έχασε λεπτό το χιούμορ της και αστειευόταν συνεχώς με τους θεράποντες γιατρούς αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό του νοσοκομείου. Εμείς, να της ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση και την επόμενη φορά που θα κάνει το δοκιμαστικό για το talent show, να φορέσει και καμία γαλάζια χάντρα για να μην την… ματιάσουν!  

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε