Τρίτη, 7 Μαΐ
26oC Αθήνα

Αυτά είναι τα προγράμματα που θα δούμε στην αρχή της νέας τηλεοπτικής σεζόν!

Αυτά είναι τα προγράμματα που θα δούμε στην αρχή της νέας τηλεοπτικής σεζόν!

Ποιοι θα καταφέρουν …να βγουν στον αέρα και όχι …να μείνουν στον αέρα;

Τα λεφτά για νέες ψυχαγωγικές εκπομπές μπορεί να είναι μετρημένα και υπολογισμένα μέχρι το τελευταίο ευρώ, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα κανάλια δεν θα φροντίσουν να έχουν σίγουρους «άσους» στη μάχη της τηλεθέασης! Με τι σκοπεύουν να ξεκινήσουν της σεζόν 2012 – 13;

ANT1 – ΝΕΕΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

IMPRACTICAL JOKERS είναι ο τίτλος του νέου παιχνιδιού που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 και υπόσχεται πολύ γέλιο. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έκανε πρεμιέρα στο αμερικάνικο TruTV, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία, το Δεκέμβριο του 2012 αναμένεται η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του, ενώ ήδη τα δικαιώματά του έχουν εξασφαλίσει, εκτός από την Ελλάδα, η Ολλανδία και το Βέλγιο. To «Impractical Jokers» υπόσχεται αμέτρητες τρελές και ξεκαρδιστικές πλάκες. Πρωταγωνιστές του είναι μια παρέα τεσσάρων ατόμων, αλλά και οι ανυποψίαστοι περαστικοί που θα πέφτουν στην παγίδα τους. Κρυφές κάμερες ακολουθούν την τρελοπαρέα, κάθε φορά που ένα από τα μέλη της πρέπει εκτελέσει μια απίστευτη δοκιμασία σε δημόσιο χώρο, αφήνοντας άφωνους τους περαστικούς. Σημασία δεν έχει ποιος θα κερδίσει, αλλά ποιος θα χάσει, αφού για τον ηττημένο οι προκλήσεις που τον περιμένουν είναι απλά σπαρταριστές. Στην αμερικάνικη εκδοχή του παιχνιδιού έχουν αναλάβει δράση οι: Starring Brian «Q» (Quinn), James «Murr» (Murray), Joseph «Joe» (Gatto) και Salvatore «Sal» (Vulcano). Δεν πρόκειται για μια παρέα που δημιουργήθηκε για τις ανάγκες του παιχνιδιού. Οι τέσσερις τους ήταν φίλοι από το λύκειο και το 1999 ίδρυσαν τον κωμικό θίασο «The Tenderloins». Μένει να δούμε τώρα ποια θα είναι η τετράδα που θα αναλάβει να φέρει σε πέρας τη δύσκολη αποστολή του ANT-1.

DANCING WITH THE STARS: To περιμέναμε φέτος με μεγάλη αγωνία, αλλά τελικά θα το δούμε τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τα στελέχη του ANT-1 έχουν προχωρήσει στην απόφαση να βγάλουν στον αέρα το φιλανθρωπικό talent show που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό. Αυτό, βέβαια, που θα προσέξουν πολύ είναι ο προϋπολογισμός, που σίγουρα θα περιοριστεί, γι’ αυτό και είναι ίσως νωρίς ακόμη να μιλήσουμε για πρόσωπα, αφού όλα δείχνουν ότι το παιχνίδι θα παιχτεί στο οικονομικό.

Δείτε ποιες ακόμα εκπομπές παίρνουν θέση στο prime time των MEGA, ANT1, ALPHA.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε