Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Αυτό το κορίτσι… ποιος θα το αγαπήσει;

Αυτό το κορίτσι… ποιος θα το αγαπήσει;

Έρχεται, μετά το τέλος ενός… μοιραίου έρωτα, ελπίζοντας ότι θα κάνει πολλούς να την αγαπήσουν.

Ο λόγος για την καινούργια τούρκικη σειρά «Το κορίτσι που αγάπησα» που θα ξεκινήσει να προβάλλει καθημερινά στις 16:50 το MEGA, από την Τρίτη 27 Νοεμβρίου. Μετά την ολοκλήρωση της προβολής της τούρκικης σειράς «Μοιραίος έρωτας», στο κανάλι της Μεσογείων ευελπιστούν ότι θα κάνει τους τηλεθεατές να ενδιαφερθούν και να αγαπήσουν το καινούργιο απόκτημά τους. Άλλωστε το «κορίτσι» του διαθέτει τα απαιτούμενα συστατικά για να διαγράψει πετυχημένη πορεία, καθώς είναι καλογυρισμένο και το βασικό; Πολύυυυυ δράμα και κλάμα για έναν ακόμα έρωτα ανάμεσα σε ένα κορίτσι κι ένα αγόρι. Θέλετε αποδείξεις; Πάρτε χαρτομάντιλο και διαβάστε το… πρωτότυπο της υπόθεσης!

Η 17χρονη Μινέ είναι το νεότερο μέλος μιας μεσοαστικής οικογένειας που ζει στην Κωνσταντινούπολη. Ο Σινάν είναι ο μοναχογιός μιας μεγαλοαστικής οικογένειας επιχειρηματιών. Μόλις αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο και ετοιμάζεται για τις μεταπτυχιακές σπουδές του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Μινέ και ο Σινάν, παρά τις ταξικές τους διαφορές, έχουν δώσει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Η αγάπη της Μινέ και του Σινάν έρχεται αντιμέτωπη με προκαταλήψεις και παραδόσεις αιώνων αλλά και με την οργή και το μίσος των δικών τους ανθρώπων. Ο πατέρας της Μινέ, Τουράν, είναι πιστός οικογενειάρχης, αγαπά πολύ και φροντίζει τη γυναίκα του, τον γιο του και τις δύο κόρες του, είναι, όμως, ευλαβικά προσκολλημένος στα αυστηρά ήθη και έθιμα της συντηρητικής τουρκικής κοινωνίας. Η τιμή και η υπόληψή του, αλλά και των μελών της οικογένειάς του, είναι πάνω και πέρα από όλα. Οι δύο νέοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις οικογένειές τους, οι οποίες θα προσπαθήσουν να ρυθμίσουν τη ζωή τους.

Η αγάπη της Μινέ και του Σινάν θα σταθεί αφορμή για μια σειρά δραματικών γεγονότων που θα μετατρέψουν τις ζωές όλων σε εφιάλτη. Μπορούν να τα καταφέρουν ή θα μπλεχτούν στα γρανάζια των αυστηρών ηθών και εθίμων της πατριαρχικής οικογένειας;

Στα πρώτα επεισόδια λοιπόν της σειράς, ο πατέρας της Μινέ, Τουράν, εξοργίζεται όταν μαθαίνει ότι η κόρη του έχει δεσμό με τον Σινάν. Την επιπλήττει πολύ αυστηρά και της απαγορεύει να βγει από το σπίτι. Την ίδια αντίδραση θα έχει και ο πατέρας του Σινάν, Μπεκίρ, όταν πληροφορείται τη σχέση των δύο παιδιών. Γι’ αυτόν ο λόγος είναι διαφορετικός: η οικονομική κατάσταση της οικογένειας της Μινέ, η οποία δεν ταιριάζει με τη δική τους. Η μεγαλύτερη αδερφή της Μινέ, η Εμινέ, είναι πολύ ερωτευμένη με τον εργοδότη του πατέρας της, τον Τιμούρ. Ο τελευταίος, αντίθετα, ερωτεύεται τρελά τη Μινέ και κάνει τα πάντα για να την κατακτήσει. Σύμμαχό του σ’ αυτή την προσπάθεια έχει τον Τουράν. Μία κρυφή έξοδος της κοπέλας για να συναντήσει τον αγαπημένο της οδηγεί την κατάσταση στα άκρα: η Μινέ καταρρέει, ο πατέρας της παθαίνει έμφραγμα και ο Μπεκίρ ανακοινώνει στον Σινάν ότι πρέπει να φύγει άμεσα για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι δύο νέοι βρίσκονται σε αδιέξοδο και στο MEGA ελπίζουν ότι ο απαγορευμένος έρωτάς τους θα κάνει τα μηχανάκια τηλεθέασης να πάρουν φωτιά. Άντε να δούμε λοιπόν, πόσοι θα αγαπήσουν, αλλά και πόσοι θα μισήσουν το «κορίτσι» τους…!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε