Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Αυτοψία»… στις εκλογές!

Αυτοψία»… στις εκλογές!

Λίγες ημέρες μετά από τις εκλογές και οι πολιτικοί εξακολουθούν να… σφάζονται στα τηλεοπτικά παράθυρα, αποδεικνύοντας ότι δεν έχουν λάβει –ή δεν θέλουν να παραδεχθούν- το μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες με τις ψήφους τους.

Όλοι παρακολουθούμε τις εξελίξεις και προσπαθούμε να δούμε αν οι διερευνητικές επιστολές φέρουν κάποιο αποτέλεσμα ή θα πάμε ξανά σε διενέργεια εκλογών. Τα βλέμματα του μεγαλύτερου μέρους των τηλεθεατών είναι στραμμένα στις ενημερωτικές εκπομπές που όσο πάει και αυξάνονται.

Απόψε στις 12 το βράδυ ο Αντώνης Σρόιτερ στην εκπομπή του «Αυτοψία» προσπαθεί με τους καλεσμένους του να αναλύσει το αποτέλεσμα των εκλογών. Πάντως, η εκπομπή αλλάζει… concept και αυτή τη βδομάδα ο δημοσιογράφος δεν κάνει «αυτοψία» με τους καλεσμένους τους σε κάποιο μέρος αλλά θα αναλύσουν τα αποτελέσματα των εκλογών στο στούντιο.

Καλεσμένοι της εκπομπής που θα κάνουν «Αυτοψία» θα είναι οι Ανδρέας Λοβέρδος (ΠΑΣΟΚ), Μιχάλης Κεφαλογιάννης (ΝΔ), Πάνος Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ) και Σπύρος Λυκούδης (ΔΗΜΑΡ).

Στα ερωτήματα που θα απαντήσουν μεταξύ άλλων είναι αν θα έχουμε κυβέρνηση ή θα πάμε σε νέες εκλογές, πώς αντιμετωπίζουν τις εξελίξεις οι δανειστές μας αλλά και τι σηματοδοτεί η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε