Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Celebrities εθελοντές στο πλευρό των παιδιών

Για περισσότερο από 100 χρόνια, το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας περιθάλπει κορίτσια που έχουν ανάγκη από φροντίδα.

Οι άνθρωποι του Χατζηκυριάκειου εργάζονται σκληρά αλλά με πολλή αγάπη για τα νεαρά ανήλικα κορίτσια προσφέροντας σημαντικό έργο.

Το Χατζηκυριάκειο υποστηρίζεται οικονομικά κυρίως από δωρεές του κόσμου και από τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται με τη βοήθεια των χορηγών και εθελοντών του.

Κάθε χρόνο διοργανώνονται κάποια μπαζάρ με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα. Έτσι και φέτος λοιπόν, θα πραγματοποιηθούν δύο πασχαλινά μπαζάρ, στα οποία μπορείτε να βρείτε μοναδικά χειροποίητα εποχιακά είδη (όπως λαμπάδες και καλάθια με παραδοσιακά γλυκά) καθώς και ρούχα, βιβλία, καλλυντικά, κοσμήματα, παιχνίδια και πολλά άλλα. Να είστε δε σίγουροι πως και τις αγορές θα ευχαριστηθείτε αλλά και κυρίως, ότι τα χρήματα που θα δώσετε θα διατεθούν για καλό σκοπό!

Το πρώτο μπαζάρ θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο, 31 Μαρτίου και 01 Απριλίου, στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα (Κλεισόβης 18, Πειραιά), από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Το δεύτερο θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, 04 – 05 και 06 Απριλίου, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ στο Μετρό Συντάγματος. Τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 04 Απριλίου στις 6 το απόγευμα, όπου τα μικρά παιδιά θα διασκεδάσουν με μουσικοκινητικά παιχνίδια, εργαστήρι ζωγραφικής, face painting και πολλές ακόμα εκπλήξεις που ετοιμάζουν οι υπεύθυνοι του Χατζηκυριάκειου.

Καλεσμένοι στην εκδήλωση είναι αρκετοί celebrities που με πολλούς τρόπους στο παρελθόν έχουν βρεθεί εθελοντικά δίπλα στα παιδιά αποδεικνύοντας την αγάπη τους επί τω έργω, στηρίζοντας τους σκοπούς του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος! Ανάμεσά τους οι Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Εύα Αντωνοπούλου, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Χριστίνα Αλεξανιάν, Ιωσήφ Μαρινάκης, Αλίνα Κωτσοβόλου και πολλοί άλλοι είναι οι εθελοντές αγάπης του Ιδρύματος.

Ευκαιρία λοιπόν να βοηθήσετε και εσείς τα παιδιά αυτά που το έχουν ανάγκη, να επισκεφτείτε τα μπαζάρ που διοργανώνουν και να αγοράσετε κάποια από τα υπέροχα δημιουργήματά τους, γνωρίζοντας ότι τα λίγα χρήματα που θα διαθέσετε θα πιάσουν κυριολεκτικά τόπο

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε