Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Δείτε απόψε 1η Σεπτεμβρίου στις σαπουνόπερες

Δείτε απόψε 1η Σεπτεμβρίου στις σαπουνόπερες

Τι θα γίνει στις “Χίλιες και μία νύχτες” και στην “Patty”.

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ

Ο Ονούρ και η Σεχραζάτ ξεκινούν μια καινούργια ζωή. Ο Σεμίχ, ο πραγματικός πατέρας του Κερέμ, εμφανίζεται ξαφνικά. Η Σεζέν είναι απογοητευμένη από τον τρόπο που Κερέμ μπαινοβγαίνει στη ζωή της. Ο Μπουράκ πιάνει δουλειά για πρώτη φορά στη ζωή του.

Η Σεχραζάτ είναι βαθιά συγκινημένη για την κοινωνική εκστρατεία που οργανώνει ο Ονούρ. Ο Αλί Κεμάλ είναι καταβεβλημένος γιατί πρέπει να παντρευτεί την Αχού. Ο Μπουρχάν και η Ναντιντέ βρίσκονται σε δύσκολη θέση, αφού έχουν εξαπατηθεί από την Αχού.

Ο Γιαμάν δίνει πίσω το παιδί αλλά δεν μπορεί να ξεχάσει την Τζανσέλ και αποφασίζει να εξαφανιστεί Ο Αλί Κεμάλ σχεδιάζει κάτι αναπάντεχο. Σε ένα επαγγελματικό δείπνο του Ονούρ, η Σεχραζάτ συναντά έναν παλιό της φίλο.

Η συνέχεια επί της οθόνης του ΑΝΤ1, στις 21:00

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Η Μπιάνκα λέει στην Κάρμεν ότι ο Λεάντρο θέλει έναν γιο. Ο Κίκο λέει στη μητέρα του ότι η δικαιοσύνη έχει αρχίσει να αποδίδεται. Η Πάτυ λέει στην Κάρμεν ότι ο Λεάντρο την σκέφτεται. Η Κάρμεν πιάνει δουλειά στο σχολείο και η Πάτυ κερδίζει μια υποτροφία.

Ο Ματίας θυμώνει πολύ όταν μαθαίνει ότι η Αντονέλα διαδίδει πως είναι τρελός για εκείνη και αποφασίζει να μπει στο γκρουπ της Ζοζεφίνα, προς μεγάλη έκπληξη της Αντονέλα. Ο Πόλο παρακολουθεί όλες τις κινήσεις του Λεάντρο και κρυφακούει μια συζήτηση του με την Κάρμεν.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε