Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Δείτε απόψε 22 Σεπτεμβρίου στις καθημερινές σειρές

«Τα μυστικά της Εδέμ»-«Χίλιες και μία νύχτες»-«Η ζωή της άλλης».

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Ο Στέφανος επισκέπτεται την Εριέττα και της προτείνει συνεργασία, αφήνοντας να υπονοηθεί ότι και η ίδια γνωρίζει καλά την υπόθεση των διαμαντιών. Η Νταίζη ζητά από την Αντιγόνη να συμπεριφερθεί, όπως κάθε μητέρα, και την πείθει να την συνοδεύσει στην πρόβα του νυφικού της. Ο Λουκάς και η Νόρα συναντιούνται με την Εριέττα, προκειμένου να αποφασίσουν αν θα αναλάβουν τελικά την υπόθεσή της. Η Αμαλία ανησυχεί για την Μελίτα και προσπαθεί να βρει τρόπους για να την κάνει να γυρίσει στο σπίτι της. Ο Στέφανος επισκέπτεται το γιο του και ενημερώνει την Εύα ότι δεν πρόκειται να προσβάλει τη διαθήκη. Εκείνη, όμως, παραμένει δύσπιστη απέναντί του. Όταν ο Στέφανος βρίσκει στο σπίτι του τον Μπέλλο, μαζί με την Νταίζη και την Αντιγόνη, τα πράγματα ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Ο Τζώρτζης που πλέον εργάζεται στην έπαυλη ως σωφέρ, κερδίζει τη συμπάθεια και την εμπιστοσύνη όλων. Κάποιος, όμως, αρχίζει να τραβάει λεφτά από τους λογαριασμούς της Κάτιας…Ο Φάνης και η Έλενα συνεχίζουν να περιποιούνται την Κάτια, η κατάσταση της οποίας αρχίζει να βελτιώνεται σταδιακά. Η Βιβή σκέφτεται σοβαρά την πρόταση του Μιχάλη να ζήσουν μαζί.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ

Η ατελείωτη ζήλεια του Ονούρ κάνει τη ζωή της Σεχραζάτ δύσκολη. Ο Κερέμ ανακαλύπτει από πού γνωρίζει η Εντά τη Σεχραζάτ. Αυτή τη φορά ο Κερέμ επισκέπτεται τον πατέρα του, Σεμίχ, για να του ζητήσει συγνώμη. Ο Μπουράκ κι η Σεζέν επιστρέφουν από το μήνα του μέλιτος και μετακομίζουν στο καινούριο τους σπίτι. Η Σεζέν φοβάται την αντίδραση του πατέρα της. Η είδηση εκπλήσσει τον Σεμίχ και τη Σεβάλ. Ο Αλί Κεμάλ, καταθέτοντας το διαζύγιό του, ανακοινώνει στον πατέρα του ότι θέλει να ξανασμίξει με τη Φουσούν. Η Αχού εμπλέκεται σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Ο Αλί Κεμάλ, η Φουσούν και τα κορίτσια πηγαίνουν όλοι μαζί σε ένα πάρτι. Η Φουσούν σοκάρεται από κάποιο συμβάν. Η Εντά προσκαλεί ως επίτιμο καλεσμένο της στην έκθεση τέχνης της Μπινιάπι, τον λέκτορα κ. Οζτσάν, τον οποίο γνωρίζει και η Σεχραζάτ.

Η συνέχεια επί της οθόνης του ΑΝΤ1 απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε