Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Δείτε απόψε 23 Ιουλίου στις «Χίλιες και μία νύχτες»

Γρηγόρης Μελάς |
Δείτε απόψε 23 Ιουλίου στις «Χίλιες και μία νύχτες»
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 23.07.2010 | 11:25
Πρώτη δημοσίευση: 23.07.2010 | 11:25

Είναι το τέλος του παραμυθιού;

Η πτήση του Ονούρ και του Ζαφέρ για Κοπενγχάγη πέφτει και σοκάρει τους πάντες. Η Σεχραζάτ είναι συντετριμμένη που έχασε τον Ονούρ, ο Κερέμ είναι γεμάτος τύψεις  και η Περιντέ θρηνεί. Όλοι οι κοντινοί συγγενείς του Ονούρ και του Ζαφέρ σπεύδουν στο αεροδρόμιο.

Η Μελέκ συναντάει τη γυναίκα και τα παιδιά του Ζαφέρ. Ο Μπουρχάν και η Ναντιντέ ταξιδεύουν στο Καϊσέρι καθώς κάποιος συγγενής τους δεν είναι καλά. Η ένταση ανάμεσα στον Αλί Κεμάλ και τη Φουσούν επηρεάζει άσχημα τη Μπουρτζού και τη Μπουκέτ.

Ο Ερντάλ και ο Ραγίπ πιάνουν την Τζάλε πριν διαφύγει στο εξωτερικό και είναι αποφασισμένοι να την κάνουν να ομολογήσει ότι αυτά που είπε για τον Ονούρ ήταν ψέματα. Η Σεχραζάτ δεν μπορεί να συγχωρήσει τον Κερέμ που μαχαίρωσε πισώπλατα τον Ονούρ και κατέστρεψε τη σχέση του καλύτερού του φίλου.

Ο Γιάμαν χαίρεται που είναι και πάλι κοντά στην αγάπη των παιδικών του χρόνων, Τζανσέλ, στις δύσκολες στιγμές της. Η Τζανσέλ δεν μπορεί να ξεχάσει τον Αλί Κεμάλ αλλά είναι πληγωμένη. Άλλο ένα σοκ για τη Σεχραζάτ!

Η συνέχεια επί της οθόνης του ΑΝΤ1, απόψε στις 21:00.
Γρηγόρης Μελάς


   Διαδώστε αυτό το άρθρο