Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Δείτε απόψε 31 Αυγούστου στις σαπουνόπερες

Τι θα γίνει στις “Χίλιες και μία νύχτες” και στην “Patty”.

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ

Ο Ονούρ και ο Κερέμ είναι συντετριμμένοι από το θάνατο ενός συγγενή τους. Ο Εμέλ που αθωώθηκε για το φόνο, απειλεί τώρα τον Μπουράκ, ο οποίος πανικοβάλλεται και ζητά τη βοήθεια του Κερέμ. Ο Μπουρχάν πιέζει τον Αλί Κεμάλ και την Αχού να προχωρήσουν σε γάμο.

Η Μπουκέτ και η Μπουρτσού δεν συμφωνούν με την ιδέα να έρθει το νέο μωρό να μείνει στο σπίτι τους. Ο Γιαμάν λυπάται που πρέπει να δώσει τον Ουμούτ.  Η Σεζέν μαθαίνει ότι είναι αδερφή του Κερέμ και έρχεται αντιμέτωπη με τον πατέρα της.

Η Σεχραζάτ και ο Καν φροντίζουν συνεχώς τον Ισίν, που πάσχει από λευχαιμία. Ο Κερέμ και η Μπενού οργανώνουν ένα μεγάλο πάρτι και καλούν τους συγγενείς τους. Ο Ονούρ όμως επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη στη Σεχραζάτ.

Η συνέχεια επί της οθόνης του ΑΝΤ1, στις 21:00
 

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Η Πάτυ λέει στο Λεάντρο ότι το μόνο που ξέρει για τον πατέρα της είναι πως ζει στο Μπουένος ‘Αιρες. Η Κάρμεν θυμώνει επειδή ο Λεάντρο είπε πως η σχέση τους δεν ήταν σημαντική και γι’ αυτό αποφασίζει να του αφηγηθεί την υποτιθέμενη ερωτική της ιστορία με τον «πατέρα» της Πάτυ. Εκείνος προσπαθεί να την πείσει ότι δεν την εγκατέλειψε.

Η Πάτυ ρωτάει την Κάρμεν αν είχε σχέση με τον Λεάντρο κι εκείνη αρνείται να το συζητήσει μαζί της. Η Μπιάνκα φοβάται πως η Κάρμεν θα πείσει τον Λεάντρο πως η Πάτυ είναι κόρη του. Η Πάτυ εκμυστηρεύεται στην Αντονέλλα ότι της αρέσει ο Ματίας…

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, στις 21:00

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε