Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 29 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Δείτε απόψε στα "Κλεμμένα όνειρα" και στη "Ζωή"

Γρηγόρης Μελάς |
Δείτε απόψε στα `Κλεμμένα όνειρα` και στη `Ζωή`
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 15.12.2011 | 13:53
Πρώτη δημοσίευση: 15.12.2011 | 13:53

Μέσο όρο 30,5 στο γενικό σύνολο και 28,7 στο δυναμικό κοινό σημείωσαν χθες τα «Κλεμμένα όνειρα».Τι πρόκειται να δούμε όμως, στο σημερινό επεισόδιο της καινούργιας καθημερινής σειράς;

Ο Σταύρος βοηθά το Σιμόν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, πράγμα που ενισχύει τη γνώμη της Φαίης ότι ο Σταύρος είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος.

Η Χρύσα αισθάνεται ζήλια για τη σχέση που αρχίζει να αναπτύσσεται μεταξύ Σταύρου και Φαίης. Η διευθύντρια Άννα Σπανού συναντιέται με το Βαλάτο. Στη διάρκεια της συζήτησής τους, οι τόνοι ανεβαίνουν και η Άννα επιμένει ότι ο άλλος γιος του Δημήτρη έχει πεθάνει.

Η Βίκυ ανησυχεί όταν μαθαίνει από το «Ρώσο» τα σχέδια της παρέας εναντίον του Δημήτρη. Η νέα καθηγήτρια Κρίστη Στεφάνου, εξαιτίας του άγχους της, δεν τα καταφέρνει στο πρώτο της μάθημα, το οποίο καταλήγει σε μεγάλη αποτυχία. Η ένταση μεταξύ Σταύρου και Άρη κορυφώνεται κι ένας άγριος καυγάς ξεσπά΄Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 19:10.

Υψηλές τηλεθεάσεις κατέγραψε και η «Ζωή της άλλης» καθώς σημείωσε 46,7 στο γενικό σύνολο και 35,1 στο δυναμικό κοινό.

Στο αποψινό επεισόδιο η Ξένια πείθει το Σήφη να χρησιμοποιήσει την επιρροή του προκειμένου να της ανατεθεί η τροφοδοσία της εφοπλιστικής εταιρίας αλλά δυσαρεστείται όταν μαθαίνει ότι η τελική επιλογή θα γίνει ανάμεσα στο δικό της κέτερινγκ και εκείνο της Μαίρης και του Μάνου με σεφ την Ελπίδα.

Η συμβίωση του Τζώρτζη με την Έλενα συνεχίζεται. Στο μεταξύ, η Ξένια εκβιάζει το Τζώρτζη και τελικά τον πείθει να βγάλει από τη μέση την Ελπίδα.Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 21:00.Γρηγόρης Μελάς


   Διαδώστε αυτό το άρθρο