Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Δείτε απόψε στα «Κλεμμένα όνειρα» και στη «Ζωή»

Γρηγόρης Μελάς |
Δείτε απόψε στα «Κλεμμένα όνειρα» και στη «Ζωή»
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 21.12.2011 | 15:26
Πρώτη δημοσίευση: 21.12.2011 | 15:26

Μέσο όρο 30,8 στο γενικό σύνολο και 27,9 στο δυναμικό κοινό σημείωσε το χθεσινό επεισόδιο της απογευματινής καθημερινής σειράς του MEGA «Κλεμμένα όνειρα».

Στο αποψινό 10ο επεισόδιο ο Δημήτρης, εντυπωσιασμένος από το παιχνίδι του Σταύρου στον αγώνα μπάσκετ, ζητά από την Άννα πληροφορίες γι' αυτόν και αναρωτιέται γιατί δεν υπάρχει όνομα πατρός στη φοιτητική καρτέλα του. Λίγο αργότερα βρίσκει την ευκαιρία να συστηθεί στο Σταύρο, ενώ ο Άρης τους παρακολουθεί δυσαρεστημένος από κάποια απόσταση.

Την ίδια ώρα ο Βαλάτος ψάχνει τη Βάσω Παπαναστασίου οι έρευνές του όμως πέφτουν στο κενό. Η Σάνυ έχει κόντρα με τη μητέρα της καθώς φοβάται ότι δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημά της με το αλκοόλ. Ο Σταύρος με αφορμή τις ερωτήσεις που του γίνονται για το βιογραφικό του, πιέζει τη Βίκυ να του μιλήσει για τον πατέρα του. Οι ερωτήσεις του ξυπνούν στη Βίκυ τραυματικές μνήμες του παρελθόντος.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 19:10
 
Επίσης, υψηλές τηλεθεάσεις κατέγραψε και χθες στους πίνακες της Nielsen και η «Ζωή της άλλης» σημειώνοντας 46,6 μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 38,9 στο δυναμικό κοινό.

Στο αποψινό επεισόδιο η Ξένια πείθει τον Πέτρο να τη συναντήσει και με τα πολλά καταφέρνει να τον πάρει με το μέρος της. Στο μεταξύ, ο Ηλίας βρίσκει το κουράγιο να επισκεφθεί τη Βάσω και να της πει όλη την αλήθεια. Δυστυχώς όμως, φτάνει πολύ αργά, όταν πια η γυναίκα του έχει μάθει τα πάντα με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.
Ο Αλέξης αποχαιρετά τη Στέλλα και φεύγει απ' την Ελλάδα.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 21:00
 
Γρηγόρης Μελάς

Γρηγόρης Μελάς


   Διαδώστε αυτό το άρθρο