Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Δείτε απόψε στα «Κλεμμένα όνειρα» και στη «Ζωή»

Το 21o επεισόδιο της καθημερινής σειράς του προβάλλει απόψε το MEGA. Κι όπως αποδεικνύεται από τις τηλεθεάσεις τα «Κλεμμένα όνειρα» έχουν κερδίσει τους τηλεθεατές.

Χθες η σειρά έκανε μέσο όρο 28,1 στο γενικό σύνολο και 25,3 στο δυναμικό κοινό.

Τι θα δούμε όμως στο σημερινό επεισόδιο;

Η Βίκυ μιλάει με το ψευδώνυμο «Μάγδα» στην αγαπημένη της ραδιοφωνική εκπομπή. Την ίδια ώρα, η Αλεξάνδρα στο σπίτι της ακούει την ίδια εκπομπή και παρακολουθεί τη συζήτηση με ενδιαφέρον. Η Κρίστη μεταφέρει στην Άννα την οργή της για το συμβάν με το Σιμόν κι ο Θεόφιλος λογομαχεί μαζί της. Η Χρύσα λέει δημοσίως στο Σταύρο πως γνώρισε την κοπέλα του και η Φαίη πληγωμένη ζητά να μάθει γιατί δεν της είχε μιλήσει γι’ αυτό. Ο Σιμόν, πολύ φορτισμένος, αποκαλύπτει στο Σταύρο πως ο Σήφης βρίσκεται πίσω από την ατιμωτική επίθεση εναντίον του. Ο Σταύρος αποφασίζει να βάλει το Σήφη στη θέση του.

Στο μεταξύ, η μαία έχει γράψει σε ένα χαρτί το όνομα του Βαλάτου και της Αλεξάνδρας, αλλά η προσπάθειά της να επικοινωνήσει αποβαίνει μάταιη, καθώς ο γιατρός τηλεφωνεί αμέσως στο Δημήτρη να τον ενημερώσει. Ο Σταύρος άναυδος βλέπει τη Χρύσα να κλέβει σε ένα πολυκατάστημα. Χωρίς να το σκεφτεί πολύ, σχεδόν αντανακλαστικά, επεμβαίνει και τη γλιτώνει την τελευταία στιγμή. Η Χρύσα νιώθει ευγνωμοσύνη και υπόσχεται πως θα του το ανταποδώσει.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 19:10.

Κόκκινο χτύπησε και χθες η «Ζωή της άλλης». Καθώς η σειρά πλησιάζει στο τέλος της το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κορυφώνεται προς μεγάλη ευχαρίστηση των υπευθύνων του MEGA. Έτσι χθες η σειρά έκανε 54,5 στο γενικό σύνολο και 44,1 στο δυναμικό κοινό.

Στο αποψινό, προτελευταίο επεισόδιο νέες αποκαλύψεις έρχονται να αναστατώσουν και πάλι τον Πέτρο, αυτή τη φορά με ευχάριστο τρόπο. Η Κάτια δεν κρύβει τη χαρά της για τη νέα εξέλιξη, που παίρνει από πάνω της ένα μεγάλο ψυχολογικό βάρος.

Στο μεταξύ, η Ξένια νιώθει τα περιθώρια να στενεύουν. Απελπισμένη βρίσκει τον Πέτρο και του κάνει μια περίεργη πρόταση.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 21:00.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε