Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Δείτε απόψε στα «Μυστικά» και στη «Ζωή»

Μέσο όρο 37,9 στο γενικό σύνολο και 36,8 στο δυναμικό κοινό σημείωσαν χθες τα «Μυστικά της Εδέμ».

Στο σημερινό επεισόδιο ένα μέρος από τα κλεμμένα έργα τέχνης βρίσκεται κρυμμένο στο σπίτι της Αντιγόνης και στο γραφείο του Πέτρου και η αστυνομία, που εξαρθρώνει το κύκλωμα, προχωράει στη σύλληψή τους. Ο Στέφανος ευγνωμονεί τον Αραβαντινό, που τον προειδοποίησε και τον έβγαλε έξω από την ιστορία, αλλά συνειδητοποιεί ότι παγίδευσε τη μάνα του για να πάρει την εκδίκησή του. Την ίδια εντύπωση σχηματίζει και ο Λουκάς, που θεωρεί ότι ο Αραβαντινός εσκεμμένα έμπλεξε το Ρούσσο σε αυτή την ιστορία. Ο Ρούσσος αποκαλύπτει στον Παναγιώτη ότι ο Αραβαντινός ζει, αγνοώντας ότι οι δύο άντρες γνωρίζονται και συνεργάζονται. Την ίδια ιστορία υποστηρίζει και η Αντιγόνη που δηλώνει πλήρη άγνοια για τους πίνακες που βρέθηκαν στην κατοχή της.

Η Νταίζη μεταφέρει το Χρήστο σε ασφαλές καταφύγιο μέχρι να ησυχάσουν τα πράγματα και να φύγουν ανενόχλητοι. Η Αμαλία ζητάει από το Λουκά να πείσει τον Αραβαντινό να απαλλάξει τον Πέτρο από τις κατηγορίες, γιατί αυτή τη φορά όντως είναι αθώος.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 19:00

Υψηλές τηλεθεάσεις σημείωσε και χθες η «Ζωή της άλλης» με μέσο όρο 35,5 στο γενικό σύνολο και 34,9 στο δυναμικό κοινό.

Τι θα δείτε όμως απόψε;
Ο Σήφης παραχωρεί με συμβολαιογραφική πράξη στην Ξένια, αυτά που από καιρό επιθυμούσε. Η Κάτια, σίγουρη πια για το τι έχει συμβεί τη νύχτα του ατυχήματός της, ζητάει από το δικηγόρο της να καταγγείλει τον Τζώρτζη. Η Έλενα που κρυφακούει τον προειδοποιεί. Ο Τζώρτζης τηλεφωνεί στην Ξένια.
Ο Χάρης επιστρέφει και ζητά να δει την Ελπίδα. Η Ελπίδα του ζητάει συγνώμη, η συμπεριφορά του Χάρη όμως είναι περίεργη.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε