Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Δείτε απόψε στα «Μυστικά»

Δείτε απόψε στα «Μυστικά»

Υψηλές τηλεθεάσεις σημείωσαν και χθες τα «Μυστικά της Εδέμ» χαρίζοντας στο MEGA μέσο όρο 38,7 στο γενικό σύνολο και 34,3 στο δυναμικό κοινό.

Στο σημερινό επεισόδιο της καθημερινής σειράς ο Λουκάς αδυνατεί να πιστέψει ότι η Εριέττα είπε ψέματα και κατηγόρησε άδικα τη Μελίτα και η Εριέττα επιμένει πως όλα όσα είπε είναι αλήθεια. Ο Στέφανος και η Νταίζη είναι πεπεισμένοι ότι πρόκειται για άλλη μια καλοστημένη δουλειά του Ρούσσου για να απαλλάξει τη Μελίτα από τις κατηγορίες. Ο Λουκάς επισκέπτεται τον Πέτρο και ενώ περιμένει κατά μέτωπο επίθεση, εκπλήσσεται όταν ο Πέτρος τού εξηγεί ότι δεν σκοπεύει να τους τιμωρήσει άμεσα, καθώς προέχει η Μελίτα και η ψυχική της υγεία.

Η Εριέττα με τη σειρά της, επισκέπτεται τη Μελίτα και της υπενθυμίζει πως ό,τι και αν συμβεί, αυτές οι δύο πάντα θα ξέρουν την αλήθεια. Μια ύποπτη κλοπή ιδιωτικής συλλογής πινάκων μεγάλης αξίας θορυβεί την Αντιγόνη. Η Νταίζη συνειδητοποιεί πως πρέπει να βιαστεί να μεταφέρει το Χρήστο εκτός σπιτιού, καθώς όλα δείχνουν πως ο Αραβαντινός θα παίξει άμεσα το τελευταίο του χαρτί.

Ο Λευτέρης αποφασίζει να ζητήσει από την Εύα να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Ο αστυνόμος έρχεται αντιμέτωπος με μια ακόμα αποκάλυψη.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε