Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Δείτε απόψε στις “Χίλιες και μία νύχτες” και στην “Patty”

Δείτε απόψε στις “Χίλιες και μία νύχτες” και στην “Patty”

Τι θα γίνει σήμερα 2 Σεπτεμβρίου στις σαπουνόπερες.


 

 

 

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ

 

 

Ο Αλί Κεμάλ εγκαταλείπει την Αχού στην εκκλησία προκαλώντας πανικό, ενώ ο Μπουρχάν και η Ναντιντέ προσπαθούν να δικαιολογήσουν την κατάσταση στους καλεσμένους. Ο Ονούρ ανακαλύπτει ότι ο Τανέρ και η Σεχραζάτ είναι παλιοί φίλοι και για το λόγο αυτό αποφασίζει να σταματήσει τη συνεργασία μαζί του.

 

 

Η απόφαση του Ονούρ φέρνει σε δύσκολη θέση τον Κερέμ και τη Μπενού. Η Σεβάλ απογοητεύεται όταν ανακαλύπτει ότι ο Κερέμ έχει συχνή επαφή με τον Σεμίχ και τη Σεζέν. Ο Ονούρ ζηλεύει βλέποντας τη Σεχραζάτ να δουλεύει τόσο πολύ.

 

 

Η Αχού ψάχνει τρόπο να αναγκάσει τον Αλί Κεμάλ να την παντρευτεί. Η Μπουκέτ και η Μπουρτσού αρνούνται να αποδεχτούν την Αχού. Για ακόμα μία φορά, η προσωπική ζωή του Ονούρ διαταράσσεται από ένα περιστατικό.

 

 

 

Η συνέχεια επί της οθόνης του ΑΝΤ1, στις 21:00
 

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Η Κάρμεν ξεκινάει δουλειά στο σχολείο, ως υπεύθυνη της τραπεζαρίας, οι σχέσεις της όμως με την Ινές δεν είναι οι καλύτερες. Αποφασίζει ένα γρήγορο ταξίδι στο Μπαριλότσε, για να φέρει πίσω κάποια πράγματά τους, μιας που θα μείνουν στο Μπουένος ‘Αιρες.

 

 

Η Αντονέλα πείθει τον Ματίας ότι η Πάτυ διέδιδε πως είναι ερωτευμένος μαζί της κι όχι εκείνη. Ταυτόχρονα, ένταση δημιουργείται και ανάμεσα στην Κάρμεν και τον Λεάντρο, όταν εκείνος ζητάει από την Ινές να της δώσει χρήματα για το ταξίδι στο Μπαριλότσε. Ο τσακωμός τους οδηγεί σε μια πολύ αποκαλυπτική συζήτηση.

 

 

 

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, στις 21:00

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε