Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 40 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Δείτε στα «Μυστικά» και στη «Ζωή»

Γρηγόρης Μελάς |
Δείτε στα «Μυστικά» και στη «Ζωή»
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 07.10.2010 | 12:22
Πρώτη δημοσίευση: 07.10.2010 | 12:11

Τι θα γίνει απόψε 7 Οκτωβρίου στις καθημερινές σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ
 
 
Η δημοσίευση, στις εφημερίδες, της είδησης για την κληρονομιά της Εύας ταράζει την παρέα. Ο Πέτρος υποψιάζεται ότι κάποιος ενημέρωσε τους δημοσιογράφους και όταν βεβαιώνεται ενημερώνει και τον Λουκά. Η 'Αννα ενημερώνει τον Λευτέρη ότι ο Στέφανος και η Εριέττα βρίσκονται στο σπίτι, στο βουνό. Η έρευνα στο σπίτι δεν βοηθάει ιδιαίτερα τον Στέφανο και την Εριέττα. Ανακαλύπτουν, όμως, ένα μενταγιόν με μια φωτογραφία της Βέρας.
 
Η Νταίζη παρουσιάζει στην Αντιγόνη φωτογραφίες που δείχνουν τον Στέφανο και την Εριέττα στο σπίτι του βουνού. Η Αντιγόνη προβληματίζεται για τη σχέση που διατηρούν, μεταξύ τους. Στο μεταξύ, ο Νικόλας βρίσκει στην τσάντα της Δάφνης ένα δαχτυλίδι και δημιουργεί τεράστιο ζήτημα, καθώς δεν πείθεται από τις δικαιολογίες της.
 
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00
 
 
 
Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ
 
 
Η Νάνσυ δείχνει αποφασισμένη να καταστρέψει τη σχέση της Ελπίδας και του Χάρη. Στο μεταξύ, ο Χάρης έχει να αντιμετωπίσει και την αντίδραση του ανιψιού του. Παράλληλα, ο Στέφανος αναζητά το δημοσιογράφο που είχε ασχοληθεί με το παρελθόν της Ελπίδας για να τον πείσει να συνεχίσει την έρευνα. Η κατάσταση της Κάτιας βελτιώνεται ραγδαία, ενώ η Ξένια συναντιέται με τον Πέτρο θέλοντας να εκμεταλλευτεί την παρουσία του.
 
 
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00
 

Γρηγόρης Μελάς


   Διαδώστε αυτό το άρθρο