Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Δείτε στα «Μυστικά» και στη «Ζωή»

Δείτε στα «Μυστικά» και στη «Ζωή»

Μέσο όρο 41,7 στο γενικό σύνολο και 30,3 στο δυναμικό κοινό σημείωσε και χθες η καθημερινή σειρά του MEGA «Τα μυστικά της Εδέμ».

Στο αποψινό επεισόδιο ο Θάνος εμφανίζεται μπροστά στην Εύα και της ζητάει να μιλήσουν. Εκείνη τον προειδοποιεί ότι αν μπλέξει πάλι με τη Μαρίλια, θα έχει να κάνει μαζί της, όμως εκείνος δεν δείχνει να ενδιαφέρεται πια για τη Μαρίλια, αλλά για την ίδια. Ο Στέφανος ζητάει από τη Μελίτα να σταματήσει να εχθρεύεται την Εριέττα και να μην την ενοχλήσει άλλο τώρα που θα βγει από τη φυλακή, όμως η Μελίτα, τυφλή από μίσος, δεν δείχνει να καταλαβαίνει τίποτα από όσα της λέει.

Η Αμαλία προτείνει στον Πέτρο να πάνε σε έναν ψυχολόγο για να τους συμβουλεύσει πώς να φερθούν στη Μελίτα. Η Νταίζη αφήνεται ελεύθερη και βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά της Στέλλας, καθώς αδυνατεί να αντέξει τη φυλάκιση του Χρήστου. Η Εύα ζητάει τη νομική συμβουλή του Λουκά και της Νόρας για την επανεμφάνιση του Θάνου, όμως ο Λουκάς τής εξηγεί πως από τη στιγμή που δεν της έκανε κάτι, δεν μπορούν νομικά να τον κρατήσουν μακριά της. Η Νταίζη εξομολογείται στο Στέφανο ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να βγάλει το Χρήστο από τη φυλακή και ο Στέφανος την συμβουλεύει να μην βιαστεί να κάνει καμία τρέλα.

Η Εριέττα αποφυλακίζεται, ο Στέφανος την υποδέχεται και η Μελίτα παρακολουθεί από μακριά τη σκηνή. Η Νταίζη ζητάει από την Αντιγόνη να πάρει το ατύχημα πάνω της και παράλληλα σχεδιάζει την απόδραση του Χρήστου.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00.

Όσο για την άλλη καθημερινή σειρά του καναλιού, τη «Ζωή της άλλης» στο χθεσινό επεισόδιο σημείωσε καθαρό μέσο όρο 33,9 στο γενικό σύνολο και 27 στο δυναμικό κοινό.

Στο αποψινό επεισόδιο ο Ηλίας και όλη η οικογένεια είναι αναστατωμένη από την εξέλιξη της βραδιάς του κέιτερινγκ ενώ η Ξένια και ο Σωτήρης γιορτάζουν την επιτυχία του σχεδίου τους. Εν τω μεταξύ η Λίλιαν και ο Φάνης προχωρούν με τα σχέδια του γάμου τους αλλά τα δυσάρεστα νέα τούς αναγκάζουν να σταματήσουν.

Η Θάλεια νιώθοντας να δυσκολεύεται αφόρητα από τη στερημένη ζωή με το Γιάννη, τον αφήνει για να γυρίσει σπίτι της.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε