Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Δείτε στα «Μυστικά» και στη «Ζωή»

Γρηγόρης Μελάς |
Δείτε στα «Μυστικά» και στη «Ζωή»
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 29.10.2010 | 15:08
Πρώτη δημοσίευση: 29.10.2010 | 15:08

Τι θα γίνει απόψε 29 Οκτωβρίου στις καθημερινές σειρές.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Ο Νικόλας λέει στη Δάφνη ότι της βρήκε άλλη δουλειά και της ζητάει να φύγει από το γυμναστήριο. Η Δάφνη προσβάλλεται βαθιά και πείθεται πλέον ότι ο γάμος τους έχει λήξει. Αντίθετα, ο Λουκάς και η Νόρα δίνουν στη σχέση τους μια ακόμη ευκαιρία. Αποφασίζουν να τα ξαναβρούν ως ζευγάρι, παρόλο που χωρίζουν επαγγελματικά.
Η Μελίτα ζητάει εξηγήσεις από τον πατέρα της για τον χωρισμό του με την Αμαλία, αλλά δεν πείθεται από τις απαντήσεις του. Παράλληλα "συγχαίρει" τον Στέφανο για τη σχέση του με την Εριέττα και του ζητάει να μην την ξαναπλησιάσει ποτέ. Ο Στέφανος αντιλαμβάνεται ότι κάποιος παρακολουθεί στενά τον ίδιο και την Εριέττα. Ο Μπέλλος καταλαβαίνει τα σχέδια της Νταίζης και αρχίζει να αμύνεται. Ο Λευτέρης εμπιστεύεται στη Δάφνη γεγονότα από τη ζωή του. Η Εριέττα δείχνει τη φωτογραφία με τους έξι στον Στέφανο και ο Στέφανος εκπλήσσεται από αυτό που βλέπει.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Ο Φάνης ετοιμάζει έλεγχο στην εταιρεία και ζητά τη βοήθεια της Ξένιας, αγνοώντας τον πραγματικό ρόλο της, θέλοντας όμως να την τσεκάρει. Η Μαίρη και ο Μάνος σκέφτονται το κοινό τους μέλλον και κάνουν κι αυτοί επιχειρηματικά σχέδια.
Η Ελπίδα πλησιάζει ξανά το Χάρη, λύνοντας την παρεξήγηση που είχε προκαλέσει η Νάνσυ. Ο Στέφανος κάνει ακόμα μια προσπάθεια να την επηρεάσει, ενώ παράλληλα κερδίζει υποτροφία για το εξωτερικό. Ο Τζώρτζης ενημερώνει την Ξένια για την πρόοδο στην υγεία της Κάτιας.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Γρηγόρης Μελάς


   Διαδώστε αυτό το άρθρο