Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Δείτε στις «Χίλιες και Μία νύχτες» και στην «Πάτυ»

Γρηγόρης Μελάς |
Δείτε στις «Χίλιες και Μία νύχτες» και στην «Πάτυ»
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 09.09.2010 | 15:45
Πρώτη δημοσίευση: 09.09.2010 | 15:45

Τι θα γίνει απόψε 9 Σεπτεμβρίου στις σαπουνόπερες.

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ

Η Σεχραζάτ γνωρίζει τη Νιλουφέρ όταν επισκέπτεται τον Ονούρ για να του ανακοινώσει την αίτηση διαζυγίου. Η Σεχραζάτ νιώθει μπερδεμένη. Ο Ονούρ αποφασίζει να κάνει εξέταση DNA, για να βεβαιωθεί ότι η Νιλουφέρ είναι κόρη του. Ο Καν είναι δυστυχισμένος μετά το χωρισμό του Ονούρ με τη Σεχραζάτ.
Ένας απρόσμενος επισκέπτης που έρχεται στο σπίτι του Μπουρχάν, αναστατώνει τους πάντες. Η Μπουκέτ και ο Ουμούτ δεν έχουν γυρίσει ακόμα, ενώ η Αχού και η μητέρα της φέρνουν την οικογένεια σε δύσκολη θέση. Η σχέση της Μελέκ με τον Μπουράκ διαλύεται, καθώς ο Μπουράκ κάνει ερωτικές προτάσεις στη Σεζέν. Ο Σεμίχ εκνευρίζεται όταν το μαθαίνει.
Η Σεχραζάτ είναι αναστατωμένη που θα αντιμετωπίσει τον Ονούρ, ενώ αυτός περιμένει τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA.

Η συνέχεια επί της οθόνης του ΑΝΤ1, στις 21:00

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ


Η Πάτυ προσπαθεί να κρύψει τα συναισθήματά της για τον Ματίας, φοβούμενη πως έχει επιλέξει την Αντονέλα για κορίτσι του. Όταν τους ζητάει ο Κίκο να τραγουδήσουν μαζί, η Πάτυ μένει ξαφνικά άφωνη και απογοητεύεται τρομερά.
Στο Μπαριλότσε, ο Λεάντρο επιχειρεί να μάθει κάποια πράγματα για τον πατέρα της Πάτυ και δείχνει στην Κάρμεν πως θέλει να έχει μια δεύτερη ευκαιρία η σχέση τους. Όμως, για άλλη μια φορά, θα μπει ανάμεσά τους η Μπιάνκα. Κάποιος άγνωστος αιφνιδιάζει την Πάτυ και την τρομοκρατεί...

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Γρηγόρης Μελάς


   Διαδώστε αυτό το άρθρο