Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Δείτε στις «Χίλιες και Μία νύχτες» και στην «Πάτυ»

Τι θα γίνει απόψε 17 Σεπτεμβρίου στις σαπουνόπερες.

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ

Ο Ονούρ σοκάρεται από την εμφάνιση της Περιντέ στις εφημερίδες. Η Περιντέ, που εξαπατήθηκε από τον ρεπόρτερ Ντενίζ, νιώθει συντετριμμένη. Με τη βοήθεια της Μπενού, η Σεχραζάτ κάνει σχέδια για το γάμο της. Η Σεχραζάτ ανακαλύπτει το ενοχλητικό παρελθόν του Χαλντούμ και αποφασίζει να προειδοποιήσει τη Μιχριμπάν.
Ο Μπουρχάν και η Ναντιντέ μαλώνουν, ενώ ο Αλί Κεμάλ και η Φουσούν αρχίζουν να βλέπονται. Αυτή τη φορά, ο νέος στόχος της Αχού είναι ο Γκανί. Ο Κερέμ και η Μπενού καβγαδίζουν έντονα καθώς ο Μπουράκ συνεχίζει να βλέπει τη Σεζέν.

Η Σεβάλ προτρέπει τη Μελέκ να κάνει υπομονή με τον Μπουράκ. Η καινούρια αρχιτέκτονας, η Εντά, αποφασίζει να καταστρέψει τη ζωή της Σεχραζάτ. Ο Ονούρ εκπλήσσεται από τη Σεχραζάτ περισσότερο από ποτέ.

Η συνέχεια επί της οθόνης του ΑΝΤ1, στις 21:00

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Η Μπλάνκα συμβουλεύει την Κάρμεν να πει μια απίθανη ιστορία στον Λεάντρο, χωρίς να του αποκαλύψει ότι η Πάτυ είναι η κόρη του, αλλά εκείνος παίρνει δείγμα αίματος από το μικρό κορίτσι. Παράλληλα, ο Γκουίντο και η Ζοζεφίνα τσακώνονται και εκείνη τον χαστουκίζει, ενώ την σκηνή παρακολουθεί ο ‘Αλαν. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ινές ισχυρίζεται ότι της έκλεψαν ένα βραχιόλι.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε