Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Δείτε το Λαζόπουλο σε… Muppet!

Αν και το «Αλ τσαντίρι νιουζ» θα καθυστερήσει δυστυχώς να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο, εντούτοις ο Λάκης Λαζόπουλος θα χτυπήσει σήμερα με τη σάτιρά του τα κακώς κείμενα… κρυμμένος όμως, πίσω από τα «Muppets».

Απόψε λοιπόν στο βραδινό κεντρικό δελτίο του ALPHA ο Λαζόπουλος θα εμφανιστεί ως κούκλα του «Muppet show» και θα τα σχολιάσει όλα!

Ποιος είναι όμως ο λόγος της μεταμόρφωσής του σε κούκλα του «Muppet show»;

Όλα γίνονται με αφορμή την νέα ταινία της Disney, «The Muppets» που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 2 Φεβρουαρίου. Μια σημαντική προσωπικότητα από κάθε χώρα στην οποία θα προβληθεί η ταινία, καλείται να είναι το νέο μέλος αυτού του… ανορθόδοξου θιάσου, να γίνει δηλαδή κι ο ίδιος ένα Muppet!

Κι είναι αλήθεια ότι κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να απαντήσει καλύτερα σε αυτό το πρωτότυπο κάλεσμα από το Λάκη Λαζόπουλο. Οπαδός και ο ίδιος των Muppets, δάνεισε λοιπόν την εμφάνιση του σε ένα Muppet που σχεδιάστηκε ειδικά για την περίσταση. Μετά από 4 εβδομάδες, το μοναδικό αυτό Muppet κατέφθασε στην Ελλάδα για να είναι το alter ego του Λάκη Λαζόπουλο στην πρώτη εκπομπή «Αλ τσαντίρι νιουζ» που αναμένεται να γίνει την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου.

Ωστόσο, το ντεμπούτο του Muppet με την μορφή του Λάκη Λαζόπουλου θα πραγματοποιηθεί απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA και όπως μπορείτε να αντιληφθείτε και από τις φωτογραφίες ο Muppet Λάκης θα προσφέρει για ακόμα μία φορά πολύ γέλιο με τα σχόλιά του.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε