Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Δεκάδες υποθέσεις εξαφανίσεων εξετάζει καθημερινά η Νικολούλη

Δεκάδες υποθέσεις εξαφανίσεων εξετάζει καθημερινά η Νικολούλη

Κάθε Παρασκευή βράδυ, η Αγγελική Νικολούλη ρίχνει «Φως στο τούνελ» ανεξιχνίαστων υποθέσεων. Παράλληλα όμως, με τα θρίλερ που προβάλλει μέσα από την εκπομπή της στον ALPHA, προσπαθώντας να ξετυλίξει το κουβάρι του νήματος, η γνωστή δημοσιογράφος με την ομάδα της πραγματοποιεί συνεχώς ελέγχους για εξαφανίσεις πολιτών.

Χαρακτηριστικό είναι ότι μέχρι σήμερα, στις 18 εκπομπές που έχει μεταδώσει τη φετινή σεζόν, η Αγγελική Νικολούλη έχει εντοπίσει 23 αγνοούμενους, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών τους ανθρώπων.

Πρόσφατο παράδειγμα, η εξαφάνιση της 30χρονης Χαράς Ρατσιάτου από την Πάτρα που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και εντοπίστηκε από εθελοντές τηλεθεατές σε ένα εγκαταλειμμένο σπίτι στο Ίλιον. Ξεχωριστή και η περίπτωση της 39χρονης Χρύσας Δημοπούλου που αποδεικνύει την ευαισθησία των τηλεθεατών. Παρά τη δυνατή βροχή, τηλεθεάτρια από την Αθήνα κινητοποιήθηκε μέσα στη νύχτα για να βρει τη Χρύσα να κοιμάται σε ένα παγκάκι.

Τη συνδρομή της εκπομπής έχουν δεχθεί και δεκάδες άτομα από το εξωτερικό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο 57χρονος πρώην τεχνοκράτης Στηβ Γουίνγκαλ από την Αυστραλία, ο οποίος βρέθηκε άστεγος και ταλαιπωρημένος στην Αθήνα από εθελοντή της εκπομπής. Η αδερφή του Αν, που βρέθηκε στο στούντιο του Φως στο Τούνελ, ανέφερε: «Μακάρι να είχαμε μια ανάλογη εκπομπή στην Αυστραλία, θα είχαν λυθεί πολλά προβλήματα».

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου, στην εκπομπή έχουν απευθυνθεί κι αρκετοί άλλοι πολίτες που προσπαθούν να βρουν τους συγγενείς τους, αλλά αντιμετωπίζοντας την αναλγησία των ιθυνόντων, ζητούν τη βοήθεια της Αγγελικής Νικολούλη και της ομάδας της για να τους βρουν. Έτσι, παράλληλα με τις έρευνες για γνωστές υποθέσεις που απασχολούν το πανελλήνιο, η έμπειρη δημοσιογράφος με την ομάδα της προσπαθούν και με τη βοήθεια των τηλεθεατών να τους εντοπίσουν. Κι ευτυχώς, σε πολλές περιπτώσεις το καταφέρνουν…!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νικολούλη: Το πτώμα δεν πρέπει να είναι του Μάριου

Βοήθησαν οι τηλεθεατές την Αγγελική Νικολούλη να ρίξει ” Φως στο τούνελ”;

Ο “εγκέφαλος” της απαγωγής του Μάριου Παπαγεωργίου μιλάει στην Αγγελική Νικολούλη μέσα από τη φυλακή

Φως Στο Τούνελ: Αποκαλύψεις στο θρίλερ της απαγωγής του Μάριου Παπαγεωργίου!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε