Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 16 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

"Δεν δέχομαι καμία ερώτηση, για το αν νιώθω Έλληνας ή Αλβανός. Είμαι και τα δύο"!Οργισμένη απάντηση του σκηνοθέτη για τα γεγονότα στο "Χυτήριο"!

`Δεν δέχομαι καμία ερώτηση, για το αν νιώθω Έλληνας ή Αλβανός. Είμαι και τα δύο`!Οργισμένη απάντηση του σκηνοθέτη για τα γεγονότα στο `Χυτήριο`!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 12.10.2012 | 20:55

"Κανείς δεν θα μου απαγορεύσει να εκφράζομαι στη μητρική μου γλώσσα, που είναι τα ελληνικά..."

Μετά από τα χθεσινά γεγονότα τρόμου, στο Θέατρο "Χυτήριο", ο σκηνοθέτης και ηθοποιός, Λαέρτης Βασιλείου μίλησε στην εκπομπή "ΜΙΛΑ" και την Τατιάνα Στεφανίδου για την αλβανική και την ελληνική καταγωγή του και το κατά πόσο αυτό έχει σχέση με μια παράσταση και τα χθεσινά συμβάντα στην Ιερά Οδό. Μίλησε πολύ αληθινά, χωρίς να αφήσει την οργή του να τον κυριεύσει, καθήλωσε με τα λεγόμενά του τους τηλεθεατές.

Ο σκηνοθέτης μίλησε για την παράσταση και διευκρίνισε ότι η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από το "CORPUS CRISTI", αλλά από αυτούς που μας ρεζίλεψαν για ακόμα μια φορά σε όλο τον κόσμο, μιας και οι χθεσινές εικόνες φιλοξενήθηκαν από ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε ακόμα;

To οργισμένο σχόλιο της Ελένης Ράντου για τα χθεσινά επεισόδια στο Χυτήριο!

Παρέμβαση Ρουπακιώτη για το Χυτήριο: Ζητεί να μάθει γιατί δεν παρενέβη εισαγγελέας και αν υπήρξε παράλειψη καθήκοντος από αστυνομικούς

Η Β. Παναγοπούλου στο Μίλα για τα επεισόδια στο θέατρο Χυτήριο!
Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο