Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Δεν σταματά ο Σπύρος Παπαδόπουλος από τη ΝΕΤ

Δεν σταματά ο Σπύρος Παπαδόπουλος από τη ΝΕΤ

Υπήρξε διαφωνία με τη διοίκηση της ΕΡΤ για το υψηλό κόστος της εκπομπής «Στην υγειά σας»

Τις τελευταίες μέρες φούντωσαν οι φήμες και τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η εκπομπή «Στην υγειά σας» σταματά από την επόμενη σεζόν να προβάλεται από τη ΝΕΤ.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit δεν έχει παρθεί ακόμα καμία τέτοια απόφαση. Μάλιστα, την προηγούμενη βδομάδα πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του ίδιου του προέδρου της ΕΡΤ με την εταιρεία παραγωγής, στην οποία σύσκεψη παραβρέθηκε και ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Η θέση της ΕΡΤ είναι ότι η εκπομπή «Στην υγειά σας» συνάδει με το ύφος και την κουλτούρα της κρατικής τηλεόρασης που άλλωστε επιθυμεί πρόγραμμα ευρείας τηλεθέασης. Στη συζήτηση όμως, τέθηκε το ζήτημα του υψηλού κόστους παραγωγής της εκπομπής. Στο πλαίσιο των περικοπών που έχει αναλάβει να κάνει η καινούργια διοίκηση της ΕΡΤ ζητήθηκε λοιπόν να κατατεθεί καινούργιο κοστολόγιο και ορίστηκε νέα συνάντηση μεταξύ του προέδρου κυρίου Γαμπρίτσου και της εταιρείας παραγωγής του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η συνάντηση δεν πρόκειται να γίνει σύντομα αφού η εκπομπή θα ξεκινήσει ξανά (αν και εφόσον δεν υπάρξει διαφωνία στις περικοπές) στα μέσα του Οκτώβρη. Άλλωστε οι άμεσες προτεραιότητες του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ είναι άλλες και μεγαλύτερης σημασίας!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε