Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Δεύτερη ημέρα για την Ελένη…δεύτερη και στις τηλεθεάσεις

Η Ελένη έμεινε πίσω ακόμα και στο νεανικό κοινό

Ακριβά φαίνεται ότι πλήρωσε η Ελένη Μενεγάκη την «απροετοίμαστη» πρεμιέρα της εκπομπής της. Μετά το καλοκαίρι που η Ελένη «πρωταγωνιστούσε» σε εφημερίδες, περιοδικά και τηλεοπτικά ρεπορτάζ για την προσωπική της ζωή, φαίνεται ότι οι τηλεθεατές περίμεναν τη δική της απάντηση.

Πολύ καλά έκανε η παρουσιάστρια και δεν μεταχειρίστηκε το βήμα της εκπομπής της για να μιλήσει. Μόνο που στην πρεμιέρα της παρακολουθήσαμε μία άλλη Ελένη, που δεν χαμογελούσε, προσπαθούσε να κάνει infotainment και γενικά φαινόταν… ότι δεν περνούσε καλά!

Έτσι, οι περισσότεροι τηλεθεατές την είδαν αλλά απ’ ότι αποδεικνύεται με τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης, λίγοι επέλεξαν να πιουν «Καφέ» μαζί της τη δεύτερη μέρα. Οι περισσότεροι απ’ αυτούς πήγαν στο απέναντι στρατόπεδο επιλέγοντας να δουν το Γιώργο Καραμέρο και το Σπύρο Χαριτάτο.

Άλλωστε και πέρυσι αυτό γινόταν. Οι περισσότεροι τηλεθεατές είχαν επιλέξει να παρακολουθούν το «10 με 1 Μαζί» στον ΑΝΤ1. Έτσι αποδείκνυε καθημερινά το ραβασάκι της AGB για το σύνολο του πληθυσμού. Μόνο που χτες η Ελένη βρέθηκε στη δεύτερη θέση και στο νεανικό κοινό που πέρυσι ήταν πρώτη. Η «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» όπως την χαρακτηρίζουν κρατούσε το «στέμμα» βασιζόμενη στο νεανικό κοινό. Τώρα όμως, το στέμμα της έπεσε από τα χέρια…! Ή μάλλον… το έριξε η ίδια!

 

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της AGB οι μέσοι όροι των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών τη δεύτερη μέρα της μονομαχίας τους είναι οι εξής:

 

«10 με 1 Μαζί» με τους Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο: 24,7 στο γενικό σύνολο και 26,6 στο νεανικό κοινό

 

«Καφές με την Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη: 19,2 στο γενικό σύνολο και 23,9 στο νεανικό κοινό

 

Σίγουρα λοιπόν η «ωραία Ελένη» πρέπει να δουλέψει και να ανανεώσει την εκπομπή της αν θέλει κερδίσει το χαμένο έδαφος και το «στέμμα» που… χάρισε η ίδια με την εκπομπή που έκανε τη Δευτέρα απογοητεύοντας τους τηλεθεατές της.

Δείτε αναλυτικά όλα τα νούμερα τηλεθέασης

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε