Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Διεθνής διάκριση για την… κομμένη εκπομπή

Βραβείο και διακοπή στην «Υγεία για όλους» του Μιχάλη Κεφαλογιάννη

Στην όπερα της Στοκχόλμης το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου απονεμήθηκαν τα βραβεία του διεθνή διαγωνισμού «International Media Prize». Τα βραβεία «Novo Nordisk Media Prize» απονέμονται από το 2003 στην καλύτερη τηλεοπτική εκπομπή ή ρεπορτάζ, στο καλύτερο άρθρο και στο καλύτερο online άρθρο με θέμα το διαβήτη. Στο φετινό διαγωνισμό «Media Prize 2009- 2010» συμμετείχαν 39 δημοσιογράφοι από ολόκληρο τον κόσμο.
Το δεύτερο βραβείο στην κατηγορία της τηλεοπτικής εκπομπής κέρδισε η εκπομπή «Υγεία για Όλους» της ΝΕΤ με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη εκπομπή είχε κερδίσει το πρώτο βραβείο στον ίδιο διαγωνισμό το 2007.
 
Εκτός όμως από το διεθνές βραβείο η εκπομπή φαίνεται ότι κέρδισε ένα ακόμα… βραβείο: το κόψιμο της από την ΕΡΤ.
 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit η εκπομπή «Υγεία για όλους» δεν έχει πάρει το πράσινο φως από τη διοίκηση της ΕΡΤ για την επόμενη χρονιά παρά το ότι έκανε αρκετά καλές τηλεθεάσεις για την κρατική τηλεόραση αλλά και το ότι είναι και μία καλοστημένη εκπομπή υγείας με ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν το τηλεοπτικό κοινό. Φαίνεται όμως πως η κρατική τηλεόραση δεν θέλει… υγιή θεματολογία. Τι να πει κανείς για τις αποφάσεις της κρατικής;
Όσον αφορά το διαγωνισμό «International Media Prize» αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι το πρώτο βραβείο στην κατηγορία του καλύτερου online άρθρου κέρδισε ο δημοσιογράφος του men24 Παναγιώτης Δαλαταριώφ για το άρθρο του «Είμαι διαβητικός. Ε, και;»!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε