Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Διπλό γέλιο απόψε, με «Βασιλιάδες» και «Κλινική περίπτωση»

Διπλό γέλιο απόψε, με «Βασιλιάδες» και «Κλινική περίπτωση»

Είναι γνωστό ότι με όλα όσα συμβαίνουν, οι τηλεθεατές ιδιαίτερα φέτος θέλουν να ξεχαστούν επιλέγοντας να παρακολουθήσουν τις κωμικές σειρές. Απόψε το βράδυ λοιπόν, μπορεί να δείτε τους «Βασιλιάδες» και την «Κλινική περίπτωση» και να γελάσετε διπλά!.

Στην καθημερινή σειρά του MEGA, που μεταδίδεται στις 9 το βράδυ, ο Λεωνίδας, μη μπορώντας να δεχτεί ότι ο… φλώρος του πήρε το κορίτσι, επιστρατεύει το μόνο τρόπο που ξέρει για να λύνει τις διαφορές του και προκαλεί τον Αλέξη σε κόντρα στοιχηματίζοντας τα αμάξια τους. Ο Μάρκος πηγαίνει με χαρά στο σπίτι της Χριστίνας, εκείνη όμως τον βάζει στον πάγο λέγοντάς του πως δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την οικογένεια του, γι’ αυτό προτιμάει να μην προχωρήσουν. Ο Λεωνίδας χάνει τελικά στην κόντρα αλλά αρνείται να δώσει τα κλειδιά της Σακίρας. Έτσι θα έρθουν για ακόμα μια φορά σε διαμάχη και ο Μηνάς θα δώσει τη λύση. Ο Σταύρος υποκύπτει στο φλερτ της
Σαμπρίνας, ενώ ο Μάρκος δεν παραδίδει τα όπλα και προσπαθεί να ξανακερδίσει τη Χριστίνα. Λίζα και Τιτίκα κάνουν το γύρισμα για την πρώτη τους εκπομπή! Ο Αιμίλιος θα βγάλει τη Λίζα για φαγητό όμως στο ίδιο μέρος θα είναι και ο Αλέξης με τη Νεφέλη.

Το γέλιο συνεχίζεται αφού στις 10 το βράδυ έρχεται η «Κλινική περίπτωση» με το Γιάννη Μπέζο. Τι θα δείτε στην εβδομαδιαία σειρά; Η οικογένεια της Αντριάννας καταφθάνει σύσσωμη για να της συμπαρασταθεί σ’ αυτή την άτυχη στιγμή. Η Αντριάννα ζητάει από το Μάρκο να υποδυθεί τον παραλίγο πατέρα, λόγω του ότι η οικογένειά της τρέφει βαθύ μίσος για το Δημήτρη. Ο Μάρκος της κάνει τη χάρη και βρίσκεται μπλεγμένος.. Μπλεγμένος βρίσκεται και ο μικρός Πέτρος που ζει την πρώτη του ερωτική περιπέτεια, η οποία όμως εξελίσσεται σε πραγματική περιπέτεια! Ο Λάμπρος επιστρέφει στο χωριό, αποφασισμένος να ζήσει τον έρωτά του με τη Μίκα. Για να την κερδίσει, θα χρησιμοποιήσει όλες του τις ικανότητες. Η Μαργαρίτα θα βγάλει και εκείνη τα πιο περίεργα όπλα από τη φαρέτρα της, προκειμένου να εξασφαλίσει τα δίδακτρα για τα σεμινάρια νοσηλευτικής. Τελικά, το μέσο που θα αποδώσει θα είναι το πιο ανέλπιστο: Η καλή καρδιά του γιατρού…!

Καλά να περάσετε λοιπόν ό,τι κι αν κάνετε, ό,τι κι αν επιλέξετε να παρακολουθήσετε…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε