Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Δυσκολίες και αναβολή στο τηλεπαιχνίδι του Λιανού

Δυσκολίες και αναβολή στο τηλεπαιχνίδι του Λιανού

Πολλές φορές έχουμε αναφερθεί στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο, με αποτέλεσμα να αλλάζουν τα σχέδια των υπευθύνων του κάθε σταθμού και ο προγραμματισμός τους.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, δεν τους έφταναν οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες, άρχισε κι ο καιρός να κάνει τις παραξενιές του. Βέβαια, φτάσαμε τέλη Οκτώβρη κι ακόμα δεν έχουμε δει χειμώνα, αλλά τώρα που πήραν απόφαση να βάλουν μπροστά τις μηχανές, άρχισαν οι βροχές με αποτέλεσμα να σταματήσουν τα γυρίσματα. Μπερδευτήκατε; Ε, να το πάρουμε από την αρχή, να σας εξηγήσουμε…!

Ο λόγος για το καινούργιο τηλεπαιχνίδι που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1, το «Κράτα γερά» και πρόκειται να παρουσιάσει ο Γιώργος Λιανός. Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα του Newsit, σε κάθε επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού, θα παρακολουθούμε την κόντρα μεταξύ δύο ζευγαριών. Το κάθε ζευγάρι θα αποτελείται από έναν celebrity και έναν παίκτη, από τους χιλιάδες που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή για να λάβουν μέρος. Τα δύο ζευγάρια θα παίρνουν μέρος σε διάφορα… ριψοκίνδυνα παιχνίδια, ενώ συγχρόνως θα πρέπει να απαντούν σε ερωτήσεις γενικών γνώσεων και να μιλούν για τα πάντα κάνοντας ακόμα και προσωπικές αποκαλύψεις, αγνοώντας τον κίνδυνο και το φόβο τους.
Όπως μάλιστα αποκαλύψαμε στο Newsit, αντιμέτωποι βρέθηκαν ήδη η Ιωάννα Πηλιχού με τον Κώστα Καραφώτη, αλλά και η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη με τον Πέτρο Ίμβριο.

Χθες λοιπόν, ήταν προγραμματισμένο να γυριστεί ένα ακόμα επεισόδιο, με την Ελένη Καρποντίνη που θα… κοντραριζόταν με τον Κώστα Κρομμύδα. Εξαιτίας όμως, της βροχής, το γύρισμα αναβλήθηκε, αφού οι δοκιμασίες που θα περνούν οι celebrities και οι συμπαίκτες τους θα είναι δύσκολες και είναι επικίνδυνο να γίνονται όταν ο καιρός είναι άστατος. Έτσι, αν όλα πάνε καλά, (ή για να το θέσουμε σωστά, αν ο καιρός είναι καλός), τότε το γύρισμα θα γίνει σήμερα. Πράγμα δύσκολο, αν κρίνουμε από τη βροχή, οπότε θα υπάρξει κι άλλη αναβολή στο γύρισμα. Να σημειώσουμε δε, ότι σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, είναι προγραμματισμένο τις επόμενες μέρες στην… αρένα των δοκιμασιών, να βρεθούν η Μαρία Κορινθίου που θα έρθει αντιμέτωπη με τη Λάουρα Νάριες, για να αποδείξουν ποια… κρατάει γερά!

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, επειδή στόχος των υπευθύνων του ΑΝΤ1 είναι να ετοιμαστούν 12 με 13 επεισόδια και το τηλεπαιχνίδι να βγει στον αέρα τον Ιανουάριο του 2013, ο χρόνος αρχίζει και πιέζει ώστε να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα, πριν ο καιρός χαλάσει ακόμα περισσότερο. Πάντως, όπως πληροφορηθήκαμε, τα δύο επεισόδια που ήδη γυρίστηκαν, έχουν πολύ δράση και γέλιο και όπως φαίνεται οι τηλεθεατές θα κρατούν το στομάχι τους από τα γέλια. Αλλά όλα αυτά θα τα δούμε από τον ερχόμενο Γενάρη που το τηλεπαιχνίδι με το Γιώργο Λιανό θα κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε