Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 15 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

ΕΡΤ: Αποφάσισαν επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες

ΕΡΤ: Αποφάσισαν επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 13.10.2011 | 17:30
Πρώτη δημοσίευση: 13.10.2011 | 17:27

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ. Αποφάσισαν επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες , ξεκινώντας από το Σάββατο 15 Οκτωβρίου.

«Δεν καλύπτουμε δημοσιογραφικά καμία πολιτική δραστηριότητα. Ζητάμε από την ΠΟΣΠΕΡΤ να κάνει το ίδιο και να μην δώσει με μορφή Pool, εικόνα στα ιδιωτικά κανάλια» αναφέρουν στο ψήφισμά τους.

Επίσης διοργανώνουν συγκέντρωση αύριο Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στις 12.00 έξω από το Υπουργείο Οικονομικών μαζί με όλους τους εργαζομένους στα δημόσια μέσα ενημέρωσης. «Απεργούμε, την Τρίτη 18 Οκτωβρίου μαζί με όλους τους εργαζομένους του Τύπου και δίνουμε ραντεβού στις 11.00 έξω από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ. Συμμετέχουμε στις απεργιακές κινητοποιήσεις που έχει εξαγγείλει για την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου η ΠΟΣΠΕΡΤ» επισημαίνουν.

Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ ζητούν από την ΕΣΗΕΑ να γενικεύσει τις κινητοποιήσεις σε όλα τα μέσα ενημέρωσης γιατί, όπως τονίζουν, τα αιτήματά μας δεν αφορούν μόνο τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ αλλά σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Υπενθυμίζουν ότι οι δημοσιογράφοι που εργάζονται στην ΕΡΤ δεν «είναι κρατικοί υπάλληλοι» και απαιτούν την απόσυρση του Πολυνομοσχεδίου και την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Παππάς: Η ΕΡΤ κέρδισε το στοίχημα! Παππάς: Η ΕΡΤ κέρδισε το στοίχημα!
  2. Τσακνής εναντίον Κασιδιάρη στη Βουλή για την ΕΡΤ! “Έχετε ρητορική μίσους” Τσακνής εναντίον Κασιδιάρη στη Βουλή για την ΕΡΤ! “Έχετε ρητορική μίσους”
  3. Παππάς: Το τέλος της ΕΡΤ δεν μειώνεται Παππάς: Το τέλος της ΕΡΤ δεν μειώνεται